Digidexo.com

Hvordan finne den rette Eye Glasses

Hvordan finne den rette Eye Glasses


Briller er mer enn bare en medisinsk enhet for å hjelpe deg å se klart; det er så mange ramme og linse stiler og alternativer tilgjengelig i dag som briller anses av mange å være en fashion statement. Velger et par som rammer ansiktet og smigrer dine egenskaper er viktig å ser polert og profesjonelt. Vurdere faktorer som ansiktsform, komfort og rammestil for å hjelpe deg å velge de perfekte rammer for deg.

Hvordan finne den rette Eye Glasses

•  Bestem din ansiktsform. De fleste faller inn i en av fire kategorier: kvadrat, hjerte, rund eller oval. Hvis ansiktet ditt er så lenge det er bred med en sterk kjeve, er det mer enn sannsynlig torget. Hvis ansiktet ditt er topptung med en bred panne og smal hake, du har en hjerteformet ansikt. Hvis du har full ungdommelig kinnene, kan du være rund. Ovale former vanligvis har myke ansiktskonturer, med kinnben som starter litt høyere enn midten av ansiktet ditt.

Velg rammer for å flatere din ansiktsform. Den generelle regelen at de fleste eksperter er enige om når det gjelder briller er å spille mot dine ansiktskonturer, ifølge Deborah Lochli-McGrath, talsperson for Vision Council of America. Du ønsker ikke brillene dine for å forsterke og understreke den grunnleggende ansiktsform. Så hvis du har en rund eller oval formet ansikt, vil du se best i dristigere, mer kantete rammer i mørkere farger. Hvis du har et kvadrat eller hjerteformet ansikt med hardere linjer, prøv en uten innfatning eller curvier stil å nedtone den harde kantene av linjer i ansiktet.

Velg et par som utfyller din hårfarge. Ifølge Global Briller nettsted, folk med mørkere hår ser bedre i mørke, tykkere rammer i gull eller sølv. Personer med lysere eller finere hår ser best i delikate stylet eller uten innfatning rammer. Rødhårede se bra ut i gylne rammer, og de med grått hår kan være lurt å vurdere litt tonet glass med nyanser av rødt og blått for å kompensere for sine grå hår.

Prøv på flere par rammer, og sørge for at de er komfortable i ansiktet ditt. Hvis rammene gli av nesen, kan øyelegen justere tempel lengden på stilkene. Hvis nesen putene klemme nesen, kan optiker erstatte dem med mindre eller mykere seg, eller finne et lignende rammestil. Hvis rammene er for brede eller for smale, vurdere å prøve dem i en annen størrelse. Lochli-McGrath sier at du bør alltid sjekke for å være sikker på at øynene dine er sentrert i midten av linsene når du prøver på et par rammer. Stilkene av briller bør ikke tippe opp eller ned, men bør gå rett tilbake til ørene og sitte komfortabelt på hodet.