Digidexo.com

Tegn på Eye rykninger

Tegn på Eye rykninger


Et øye trekning er ufrivillig krampe i øyelokk muskler. Eye rykninger kan være forårsaket av en rekke faktorer, som for eksempel belastningen på øynene, stress, tørre øyne, alkohol eller koffein, allergener, ernæringsmessige ubalanser eller tretthet. Periodisk øye rykninger er relativt normalt og skal ikke føre til bekymring, men fortsatte og vedvarende rykninger bør rapporteres til lege.

Synsproblemer

Eye rykninger er ofte ledsaget av andre tegn eller symptomer som uskarpt syn. Siden øyet rykninger er ufrivillige spasmer i øyet, uskarpt syn nødvendigvis skjer i løpet av rykninger. Men uskarpt syn som vedvarer selv etter at øyet har stoppet rykninger kan være et tegn på en mer alvorlig problem. Blindhet, selv om bare for noen få sekunder, i øyet som rykninger er også grunn til bekymring.

Ensidige Symptomer

Et vanlig tegn på øyet rykninger er at rykninger aktivitet er begrenset til den ene siden. Personer kan legge merke til at det ene øyet rykninger periodisk i løpet av noen få dager, mens det andre øyet er upåvirket. Dette kan være fordi en øyets muskler har anstrengt mer enn den andre.

Eye Closure

Eye rykninger er også varslet med øyets nedleggelse, selv om ikke alle øyen rykninger kan øynene lukkes. Øyelokkene ofte, uten noen åpenbar grunn, krampe bare for noen få sekunder. Imidlertid

i mer plagsomme tilfeller av rykninger, kan øyet flagre hele veien stengt og åpner igjen. Dette kan skje i noen sekunder eller noen minutter. Normalt er fullstendig lukking av øyelokket forårsaket av irritasjon av Cornia eller conjunctiva (membranen i øyelokkene). Dette kan være svært irriterende og ubehagelig, men vil trolig gå bort etter noen dager.

Øyenbryn Movement

Øyenbryn bevegelsen er et annet tegn på øyet rykninger. Siden spasmer involverer musklene rundt øyelokkene, huden rundt øynene også noen ganger påvirket av den raske rykninger. En person kan føle hennes egne bryn nappe eller bli fortalt av en annen person at øyenbrynene er rykninger. Hvis rykninger strekker seg til øyenbrynene og påvirker begge øynene, kan hun være lidelse blefarospasme, som er en sjelden, men alvorlig tilstand av unormale nerveimpulser.

Ansikts Kramper

Ansikts spasmer kan også signalisere øye rykninger. Spesielt musklene rundt munnen på samme side av ansiktet som rykninger øye kan flimre eller krampe. Slik aktivitet kalles hemifacial krampe, eller halvdekkende ansiktsspasmer. Det er forårsaket når arteriene legge press på nerver i musklene i ansiktet.