Digidexo.com

Typer kvadricep Ace bandasjer

Typer kvadricep Ace bandasjer


Når du skader eller trekke dine quadriceps, kan det være lurt å bruke et ess bandasje for støtte. Det finnes en rekke bandasje typer å vurdere, inkludert kneet bukseseler, elastiske bandasjer og selvklebende bandasjer. De fleste av disse bandasjer retail for $ 5 til $ 30 og er tilgjengelig på ditt lokale apotek.

Elastisk Med klipp

Elastiske bandasjer vanligvis kommer i en nøytral farge som tan, men du kan noen ganger finne farger som lilla eller blått. Disse bandasjene er designet for å vikle rundt lemmer for å gi støtte. Vanligvis vil du ønsker å vikle en bandasje rundt området 2-4 ganger før du fester bandasjen med de medfølgende metallklips. Disse bandasjene krever vanligvis saks for å klippe og kan gjenbrukes.

Antimikrobielle

Antimikrobielle bandasjer kommer i en rekke bredder og størrelser, og ofte bruker borrelås nedleggelser. Disse bandasjene gir bedre beskyttelse mot infeksjon og har en tendens til å være mer holdbar enn andre elastiske bandasjer.

Self-Adhesive

Selvklebende bandasjer er vanligvis elastisk og arbeidet mye som bandasjer med klipp. Den eneste forskjellen er at disse bandasjer holde seg til seg selv. Selv om dette gir mer støtte og betyr at du ikke trenger å forholde seg til klipp eller borrelås, kan du ikke være i stand til å gjenbruke selvklebende bandasjer. Du kan ha en vanskeligere tid å bruke disse bandasjer fordi det er mye vanskeligere å pakke opp og pakk inn en bandasje som holder seg til seg selv.

Knee Bukseseler

Kneet bukseseler gi ekstra støtte til leggmusklene og sener som kobler quadriceps til knærne. Disse tannregulering er gjenbrukbare, en størrelse passer alle, og de arbeider for å redusere kneet og muskelsmerter. Vanligvis kneet bukseseler er tilgjengelige i enten naturlige farger eller i svart. De kan bæres under klærne, men vil ikke passe under trange klesplagg som skinny jeans.