Digidexo.com

Different Color Blobs & former i Vision

Different Color Blobs & former i Vision


Å se svarte flekker eller farger i synet ditt kan være skremmende, men det kan være en rekke årsaker, hvorav noen er ufarlig.

Svarte flekker

Svart blobs og former i synet ditt, spesielt i det ene øyet bare, kan være et tegn på en netthinneavløsning, en tilstand som kan føre til permanent synstap hvis venstre ubehandlet. Avdelinger kan oppstå plutselig hvis du blir truffet i øyet, men de kan skje uten noen åpenbar ytre føre også.

Fargerike Spots

Hvis du ser farger og fargerike prikker i synsfeltet som synes å holde rundt kantene, kan du bli opplever en visuell migrene. Disse følger med eller foran en hodepine eller migrene, men de kan skje alene også. Vanligvis vil disse visuelle migrene siste 5 til 10 minutter, så forsvinner uten varige effekter.

Diagnostisering Problem

Du bør kontakte din øyelege hvis du opplever tap av syn eller endringer i synet ditt. Han, eller hans stab, vil sjekke synet ditt, og trykket i øynene, deretter strekke elevene med spesielle dråper. Dette vil tillate ham å se inni øyet og finne årsaken til endringen i synet ditt.

Behandling

Behandling vil avhenge av årsaken til de fargerike blobs i synsfeltet. Hvis du opplevde en visuell migrene, er det ingen behandling, men det er også foreligger restvirkninger. Hvis du har en netthinneavløsning, vil du bli henvist til en retinal spesialist for kirurgisk reparasjon.

Betraktninger

Den eneste måten å vite hva de fargerike blobs og former i synet mener er å ha en øyelege undersøke øynene dine når de blir utvidet. Kontakt din optiker leverandøren umiddelbart hvis du har spørsmål om endringer i synet.