Digidexo.com

Matvarer som forårsaker Vannretensjon

Kroppen din er i hovedsak vann. Spise visse matvarer i kostholdet ditt kan forårsake vannretensjon. Endre hva du spiser og hvor ofte du spiser kan redusere problemet med vann oppbevaring og gjøre deg mer komfortabel. Alltid søke råd fra legen din, spesielt hvis du opplever betydelig vann oppbevaring, siden alvorlige underliggende helseproblemer kan være årsaken.

Funksjon av vann i kroppen

Funksjonen til vannet i kroppen, er å dempe leddene, beskytte visse områder av kroppen, og for å hjelpe til med celle funksjon. Riktig balanse av vann i kroppen din holder deg sunn og sterk. Når cellene fylle opp med for mye vann, du blir oppblåst og holde vann. Visse matvarer i kostholdet ditt vil føre til oppblåsthet og vannretensjon.

Salt Krydder

De fleste mennesker spiser langt mer salt enn kroppen trenger på en daglig basis. Legge til salt til mat er en av de verste tingene du kan gjøre hvis du har vann-oppbevaring problemer. I stedet sesongen matvarer med en klemme av sitron, en liten mengde av rød pepper flak, eller salt erstatning.

Mettet fett

Mettet fett har en tendens til å forverre de hormonelle endringer hos kvinner før menstruasjonene og øke væskeansamlinger. Innmat, mørkt kjøtt fjærkre, kalv, svin, bør hele melkeprodukter og storfekjøtt være begrenset i en diett ment å hjelpe vann-oppbevaring problemer. Substitute kaldt vann fisk og skummet melk produkter for å redusere væskeansamlinger.

Stekt mat forårsake vannretensjon grunn av mettet fett i stekeprosessen, pluss salt er ofte lagt til dem. Pommes frites, battered stekt kjøtt og mørbanket stekte grønnsaker bør fjernes helt fra kostholdet ditt for å hjelpe med vann-oppbevaring problemer.

Hermetiske grønnsaker

Hermetiske grønnsaker er vanligvis svært høy i natrium. Natrium blir brukt til å opprettholde en lengre holdbarhet. Bytt til friske grønnsaker eller frosne grønnsaker. Skyll hermetiske grønnsaker flere ganger i en sil før matlaging dem.

For lite sukker

Når kroppen er lavt på glukose, vil det trekke sukker fra blodet. Det trekker også i vann. Som et resultat oppstår vannretensjon. Et fall i progesteron eller østrogenbehandling kan føre til lave blodsukkernivå. Mange kvinner vil ha lavere blodsukkernivået en uke før menstruasjon.

Øke forbruket av stivelsesholdige matvarer i løpet av uken før menstruasjon. Legg brød, ris, kjeks, pasta, korn og poteter til ditt daglige kosthold. Mindre måltider og snacks hele dagen vil bidra til å opprettholde høyere og mer kontrollerte sukker. I sin tur vil dette redusere mengden av vannretensjon.