Digidexo.com

Hvordan velge Progressive glass etter katarakt kirurgi

Katarakt kirurgi er vanligvis gjort for å erstatte en overskyet krystallinske linsen. Under operasjonen, setter inn en øyelege en IOL, den interocular linse som fokuserer lyset på baksiden av netthinnen din. Selv om visjonen vil bli bedre etter operasjonen, kan du fortsatt trenger å bruke briller. Forsiktighet bør brukes i å velge progressive, eller ingen linjer progressive briller, hvis du trenger en korreksjon for lesing etter katarakt kirurgi.

Hvordan velge Progressive glass etter katarakt kirurgi

Få en kopi av skriftlig resept fra din øyelege etter operasjonen.

Velg en ramme som gjør at øynene dine til å være sentrert i den øverste halvdelen til tredjedelen av rammen. Pass også på at øynene dine er i midten av linsene horisontalt, ikke nærmere brua eller templer (øre side) av briller.

Velg en ramme som gir deg nok av et leseområde i linsene. De fleste progressive linse produsenter foreslå en målt høyde på 20 millimeter, men noen er tilgjengelige så lavt som 15 millimeter. Din optiker kan hjelpe deg å kontrollere din Objektivet har nok dybde til å holde dine progressive glass.

Kontroller linsene vil ha en mellomliggende område (også kalt kanal) som er bred nok for dine visuelle behov. Optikeren montering du vil ha denne informasjonen, og er basert på den helt av progressive glass. Noen linser har bredere lesing områder og er lettere å tilpasse seg og bruke.

Ikke bruk dine gamle briller når du begynner å bruke dine progressive glass etter katarakt kirurgi. Går frem og tilbake mellom den gamle resept og din ny vil gjøre justere til dine nye linser vanskeligere.