Digidexo.com

Er Castilla Soap bedre for barn?

Er Castilla Soap bedre for barn?


Mange foreldre er årvåken om skjerming sine barn fra unhealthful og muligens skadelige ingredienser i mat samt dagligdagse produkter de er utsatt for. Produkter med alle naturlige ingredienser er høyt på listen over hva foreldre ønsker at barna skal bruke, og Castilla såpe passer den kategorien. For både barn og voksne, er det spioneringen som et sunnere valg - på grunn av hva det inneholder ikke - enn vanlige såper.

Castilla såpe Ingredienser

"Ekte" Castilla såpe, som oppsto i Spania, er laget av olivenolje og inneholder ingen kunstige ingredienser. I dag, selv om navnet "Castilla" omfatter noen såpe som er laget av vegetabilsk olje - det er fortsatt fri for kjemikalier og animalsk fett - kokos og jojoba blir ofte brukt. Det brukes til å vaske hud og hår i bar form. I flytende form er det brukt som barberskum, klesvask og oppvask såper og kjæledyr sjampo.

Konvensjonelle såpe Ingredienser

Konvensjonelle såper, inkludert de som er laget spesielt for babyer og barn, inneholder tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. To av dem - parabener og ftalater - kan ha en effekt på kroppens hormonnivåer, ifølge barnehage ekspert Dr. Harvey Karp, som bemerker at parabener og ftalater absorberes gjennom huden og har blitt funnet i barnas urin.

Vitenskapelige data om skadelige ingredienser

Det er ingen vitenskapelige bevis for at kjemikalier i vanlige såper påvirker barns utvikling. Om de kan irritere barnas sensitiv hud er en annen sak. Kjemikalier også brukes i kraftige rensemidler og motoroljene brukes i konvensjonelle såper. Mulige bivirkninger av disse kjemikaliene - anioniske tensider - inkluderer eksem og utslett. Oftere enn såpe, er sjampo den skyldige i mange allergiske reaksjoner. Ifølge Natural Health Care Centre, mottar Food and Drug Administration et betydelig antall klager på øye og hodebunnen irritasjon og hevelse i ansikt, hender og armer som er muligens forårsaket av sodium lauryl sulfate som brukes i sjampo - og såper - - for å øke skum.

The Chemical-Free Choice

Med mindre de er allergisk mot sine ingredienser, er Castilla såpe et trygt valg for dine barn, og hvis du ikke ønsker å utsette dem for potensielt skadelige kjemikalier, er det et bedre valg enn konvensjonelle såper. Uansett såpe du velger for dine barn, hudleger og barneleger anbefaler at det brukes med måte. Babyer trenger ikke å bli vasket mer enn tre ganger i uken, og for å få ungdommer ren, det er ikke nødvendig å såpe på hele kroppen. Bruk såpe bare i "sprekker og hulrom": under armene, lysken og mellom tærne; resten av kroppen kan bli gått over med en våt facecloth. Og fordi Castilla såpe i bar form kan brukes til å vaske håret, vil du redusere sannsynligheten for allergiske reaksjoner forårsaket av konvensjonelle shampoos.