Digidexo.com

Hvordan å tolerere smerte på Pitocin

Hvordan å tolerere smerte på Pitocin


Pitocin er en form for syntetisk oksytocin gis til arbeidende kvinner til å øke styrken og hyppigheten av sammentrekninger. Leger også foreskrive Pitocin til en kvinne som ikke er i arbeid for å indusere sammentrekninger. Fordi medisinen forårsaker mer varig, sterkere sammentrekninger, kan det gjøre arbeidsmarkedet mer smertefullt og vanskelig å administrere. Det finnes alternativer du har til å håndtere smerte når gitt dette stoffet.

Bruksanvisning

•  Be om en epidural eller annen form for medisinert smertelindring. Et bredt utvalg av smertestillende medisiner er tilgjengelig for en arbeidende kvinne på Pitocin. Spør legen din hvilken som er mest hensiktsmessig for din situasjon. Hvis du mottar en epidural, vil anestesilegen sette inn en liten nål inn i ryggen din å nummen deg fra livet og ned. De fleste andre smertestillende er gitt i IV skjemaet.

Be om en bærbar fetal monitor. Når du får Pitocin, vil sykehuspersonalet spenne en fosterets skjerm til magen din til å overvåke babyens hjertefrekvens. De fleste skjermer er stasjonære, så du blir nødt til å sette på senga og du vil ikke få lov til å flytte. Hvis du ber om en bærbar fetal skjerm, vil du være i stand til å bevege seg rundt i rommet. Bevegelse under fødsel kan hjelpe deg å håndtere ubehag.

Walk rundt på rommet eller sitte på en birthing ball og svaie hoftene frem og tilbake for å bruke milde press mot bekkenet. Begge disse bevegelsene kan lindre smerten av arbeidskraft, enten du er på Pitocin eller ikke.

Spør treneren din eller jordmor for å gi deg en avslappende massasje under fødselen. De fleste arbeidende kvinner ønsker ikke å bli rørt under sammentrekningene, spesielt når de får Pitocin fordi riene er sterkere. Men mellom riene har treneren din massere korsryggen, ben, ankler og ansikt. Dette vil bidra til å slappe spente muskler og hjelpe den arbeidende kvinne fokus på å puste gjennom de neste riene.

Ta en arbeidskraft klasse før du leverer. Lamaze, Bradley metoden og hypnobirthing er populære arbeids klasser som lærer deg hvordan du skal takle smerten ved levering, selv når gitt Pitocin. Klasser senter på pust, fokus og holdning, selv om de nøyaktige teknikker vil variere med klasse du velger.