Digidexo.com

Hvordan å stoppe Snorking uten narkotika

Snorking er et vanlig problem som kan være pinlig for dem som lider av det, og forstyrrende på andre. Hvis du eller din ektefelle har et problem med snorking, har du allerede vet hvor mye av en plage det kan være. Det mange ikke vet er at snorking kan føre til mer alvorlige søvnforstyrrelser som søvnapné. Mens det er flere stoffer tilgjengelig for å hjelpe folk slutte snorking, er det en god idé å prøve noen metoder som ikke krever bruk av narkotika først.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig. Å være overvektig øker risikoen for snorking. Prøv øvelser som er rettet nakken og kjeven området som løven yoga positur, åpner og lukker munnen din så bredt som mulig, og strekker tungen. Legg disse spesifikke øvelser til din vanlige rutine for optimale resultater.

Endre din sovestilling. Hvis du sover på ryggen, kan dette føre til at tungen til å blokkere luftpassasjen i halsen og være årsaken til snorking. Hvis du har en vanskelig tid å sove på siden eller magen, kan du prøve å sy en tennisball eller et annet objekt til baksiden av pyjamas for å gjøre sove på ryggen ubehagelig. Fjern dette objektet når du har brutt en vane å sove på ryggen.

Hev hodet og overkroppen når du sover. Ved å heve hodet, vil du åpne opp nesegangene og redusere flaskehalser som kan være årsaken til snorking. Dette kan gjøres ved å plassere puter i en vinkel under øvre rygg, skuldre og nakke eller løfte sengen med klosser under hodegjerde.

Bruk en luftfukter på soverommet. Dette vil gjøre puste lettere ved å holde luften som går gjennom nesegangene fuktig. Hvis din Snorking er forårsaket av en hindring i nesepassasjen, vil luftfukteren fungere som en slimhinneavsvellende og åpne opp luftveiene.