Digidexo.com

Hvordan å senke blodsukkeret uten narkotika

Et høyt blodsukker (hyperglykemi) er vanlig hos diabetikere fordi insulin er nødvendig for å bruke sukker i blodet. Diabetes er en stoffskiftesykdom preget av en utilstrekkelig tilførsel av insulin eller en redusert evne til å reagere på det. Type II diabetikere kan senke blodsukkernivået uten å bruke medisiner ved å gjøre noen endringer i livsstil.

Bruksanvisning

Mål blodsukkernivået. Legen din vil bestemme din målet blodsukkeret, men det bør generelt være mellom 90 og 130 milligram per desiliter blod (mg / dl) før et måltid. Blodsukkernivået bør holde under 140 mg / dl etter et måltid og et nivå større enn 180 mg / dl er generelt definert som hyperglykemi.

Redusere størrelsen på måltidene. Et større måltid betyr vanligvis en høyere blodsukkerøkning etter å ha spist. Diabetikere kan ha behov for å spise mindre måltider oftere for å administrere hyperglykemi.

Begrens inntak av enkle sukkerarter. Sukkere slik som sukrose (sukker) og fruktose (fruktsukker) brytes ned til glukose (blodsukker) svært raskt og kan føre til at blodsukkernivået for å øke kraftig. Du må kanskje å fullstendig eliminere sukker fra kosten din hvis du har en alvorlig tendens til hyperglykemi.

Spis mer fiber. Kostfiber kan senke blodsukkernivået, og du bør spise minst 50 gram fiber hver dag hvis du er hyperglykemiske. De beste kildene til kostfiber er frukt og grønnsaker.

Utfør regelmessig aerob trening regelmessig. Langvarig trening som sykling, løping og gåing krever sukker som energikilde og er effektive i å redusere blodsukkernivået. Sjekk blodsukkernivået og ketoner nivå før trening for å sikre disse verdiene er innenfor legens retningslinjer.