Digidexo.com

Hvordan bruke en Colon Cleanse Water Tube

Kolon rensing er stadig i popularitet, og bidrar til å produsere bedre avføring og lette fordøyelsesrelaterte helseproblemer. Den mest populære formen for kolon rensing er colon hydroterapi også kalt colonics. Du må utføre colon hydroterapi riktig for å unngå skader på tykktarmen. Følg disse trinnene for å lære hvordan du skal bruke et kolon rens vann tube.

Bruksanvisning

•  Innhent godkjenning fra legen din før du har kolon rens terapi. Diskuter med ham fordeler og risiko av kolon rensing.

Se etter en erfaren colonic terapeut i ditt område. Det er utrygt å utføre colonics på deg selv.

Kontroller at terapeuten bruker en engangs spekulum og slange. Riktig renovert utstyr er viktig for helsen din. Engangsutstyr er mer hygienisk enn metall.

Innse at det er risiko involvert i en colonic. Hvis terapeuten ikke sett slangen riktig det kan rive kolon og du kan utvikle en infeksjon.

Tips og advarsler

  • Se etter en terapeut som bruker en rensing system som lar dine bolle muskler til å presse tilbake ut væske. Dette vil sikre at tarmen musklene får en bedre trening, og det vil skape flere solide avføring.
  • Undersøke andre måter å kolon rensing hvis legen din ikke godkjenner colonics. Det finnes mange kosttilskudd metoder for kolon rensing samt urte metoder.
  • Ikke forsøk å utføre en colonic hjemme.
  • Ikke gå noen terapeut at du ikke føler deg komfortabel med. Anlegget du bruker bør være rent og hygienisk og terapeut bør bruke hansker før du håndterer noe utstyr.