Digidexo.com

Tattoo Allergi Tegn og symptomer

Tattoo Allergi Tegn og symptomer


En tatovering er en permanent konstruksjon eller mark laget i huden gjennom stikk som er satt inn med en nål inn i det øverste laget av huden. Pigmenter blir injisert via kanylen. Ifølge Mayo Clinic, komplikasjoner og tatovering allergi er relativt uvanlig, men de kan oppstå fordi huden blir brutt. En tatovering allergi er en allergi mot fargestoff som brukes og er mest vanlig med rødt fargestoff. En allergisk reaksjon kan oppstå umiddelbart eller senere kan forekomme år.

Eksem

Eksem er en hud tilstand som kan oppstå som et resultat av en tatovering allergi, ifølge Allergier og botemidler. Eksem er preget av rødlig, tørr hud som kan brenne eller kløe.

Utslett og blemmer

Et utslett er den vanligste tegn på en tatovering allergi. Disse utslett varierer sterkt i størrelse og andre kjennetegn. De kan være rosa til rød i fargen. Noen mennesker kan også oppleve blemmer som et tegn på en tatovering allergi, ifølge Allergier og botemidler.

Kløe og hevelse

De med en tatovering allergi kan oppleve kløe og hevelse. Kløe kan være forbundet med et utslett eller kan skje på egen hånd. Området på og rundt tatoveringen kan hovne opp hvis personen er allergisk mot noen av de fargestoffer eller pigmenter som benyttes.