Digidexo.com

Synsk Healing

Healing er blitt observert, studert og forsket på av forskere. Det har også blitt annonsert av den uredelige og opportunistiske. Selv om ingen har utviklet en måte å måle en synsk healer ærlighet, er det sant at mye av kroppens reaksjon kan komme fra ditt eget sinn.

Et vitenskapelig synspunkt

Ifølge Mario Varvoglis, Ph.D., i en artikkel publisert i "The Annals of Internal Medicine", noen forskere som har studert fenomenet kjent som synsk healing, eller fjern healing, har konkludert med at psykiske healere kan påvirke pasientenes kropper , selv på avstand.
Faktisk forskere er mer overbevist av healing som foregår på avstand fordi det virker mer sikker på at pasienten selv ikke forårsaker noen fysiske endringer. Medisinsk vitenskap har lenge visst om placeboeffekten, hvor en person som er gitt en inert erstatning for en medisin, en "sukkerpille", opplever de samme resultatene som en person som er gitt selve medisinen. Forskere teoretisere at når en synsk healer er fysisk til stede med en pasient samme placebo effekten kan føre til fysiske endringer som oppstår. Med andre ord, er pasienten forårsaker sin egen kropp til å endre eller helbrede, bare fordi den synske healeren er til stede.
Varvoglis peker på et forsøk utført i 1970 i hvilke fag og healere var fysisk atskilt fra hverandre, og de fagene visste ikke når healere var konsentrere seg om dem. Forskerne brukte en fysisk reaksjon på at de kunne måle objektivt --- Galvanic Skin Response, fordi det indikerer endringer i det sympatiske nervesystemet. De fant at fagenes GSR nivåer endres med 10 prosent. De har også lært fagene til å kontrollere sine egne GSR nivåer gjennom biofeedback, med en resulterende endring på 19 prosent.
Varvoglis konkluderer at selv om biofeedback resulterte i en større prosentandel av endring, forskjellen var ikke så vesentlig. "Hva er egentlig overraskende her," skriver han, "er at påvirkning av en annen person, fra en avstand, ville være i samme ballpark som innflytelsen vi har på vår egen fysiologisk system."

Faith Healing

Selv om forskere nå tror det kan være noen gyldighet til healing, de dramatiske endringene angivelig forårsaket av noen høyprofilerte tro healere ikke stå opp til etterforskningen. James Randi, den kjente tryllekunstner som har viet sitt liv til å avdekke sleight-of-hand annonsert som psykiske fenomener, utsatt Peter Popoff, blant annet (se Ressurser). Popoff, TV tro healer, ble matet informasjon om hans publikum medlemmer i form av en øreplugg. Hans kone fikk detaljene fra bønnekort som publikum medlemmer fylt ut og videreformidlet dem til ham ved hjelp av en radiosender.

Synsk medier

Du kan finne tusenvis av mennesker som hevder å være synsk bare ved å gjøre et søk på nettet. Synsk healere, med tilbud om tjenester fra Reiki til krystaller, med ditt valg av in-person konsultasjoner eller telefon økter.
I dette feltet kanskje enda mer enn andre, bør du følge hevdvunne råd, "Påminnelse emptor (la kjøperen pass)."