Digidexo.com

Slik Lavere LDL uten narkotika

Low-density lipoprotein (LDL) er ofte referert til som det "dårlige" kolesterol. LDL kan bygge opp langs veggene i blodårene og kan føre til hjerneslag eller hjerteinfarkt. Det er mange måter å redusere LDL nivåer med eller uten bruk av narkotika. Hvis du er interessert i å senke LDL uten bruk av narkotika, er det enkle og livreddende tiltak du kan gjøre.

Bruksanvisning

•  Reduser inntaket av mettet fett. Mettet fett øker LDL og bør begrenses til ca. 10 til 11 g per dag for en gjennomsnittlig voksen person. Du kan enkelt redusere inntaket av mettet fett ved å lese ernæringsmessige etiketter, erstatte fettrike matvarer med lav-fett meieriprodukter, og ved å bruke margarin i stedet for smør. Trans-fett bør også unngås så mye som mulig.

Øk inntaket av soyaprotein. Soya protein har vist seg å senke LDL kolesterol naturlig. Soyabønner, soyamelk og soya kjøtt erstatninger er gode kilder til soya.

Øk inntaket av fiber. Fiber hjelpemidler i fordøyelsen, gjør at du føler deg mett, og senker LDL kolesterol. Fiber kan finnes i korn, bønner, spesialitet pasta og grønnsaker.

Limit hvor mye sukker du spiser. Redusere mengden sukker du forbruker vil redusere LDL nivåer og hjelpe deg å miste vekt. Skjære tilbake på ørkener eller være mer etikett bevisst når du velger matvarer for å redusere sukkerinntak og LDL-kolesterolet.