Digidexo.com

Kål for Weight Loss

Den kål suppe diett er en syv-dagers, lav-fett, høyt fiber kjepphest diett som hjelper deg å miste opptil 10 pounds i bare en uke. Men akkurat som mange kjepphest dietter, ikke tillater for næringsstoffer fra alle de grunnleggende mat grupper. Du er i hovedsak spiser boller av kål suppe og frukt, eller grønnsaker og kjøtt på alternerende dager i uken. På grunn av de begrensede tillatte matvarer, kan dette kostholdet være vanskelig å følge.

Kål Diet Plan

På dag én, spiser du to boller av kål suppe og så mye frukt som du vil, unntatt bananer. Du kan drikke usøtet te, svart kaffe, tranebærjuice eller vann.

Dag to samtaler for flere kål suppe og lav-kalori grønnsaker med et unntak av bønner, erter og mais. Du kan også spise en bakt potet med smør.

For dag tre, spiser du kål suppe med en kombinasjon av frukt og grønnsaker fra de to foregående dagene.

Dag fire samtaler for kål suppe og opptil åtte bananer, samt to glass skummet melk.

Day femmer er kål suppe, opptil 20 gram av enten biff, kylling eller fisk, opptil seks friske tomater, og mellom seks og åtte glass vann.

Menyen for dagen seks er kål suppe, opptil tre biffer og ubegrenset grønnsaker.

Dag syv inkluderer kål suppe, 2 kopper brun ris, usøtet fruktjuice og ubegrensede grønnsaker.

Kål suppe

Suppa er åpenbart den viktigste delen av dietten plan. Og det er flere oppskrifter for kål suppe, avhengig av hvilken variant av dietten du følger. Men kål suppe inneholder vanligvis terninger kål, andre grønnsaker, salt, pepper og hva naturlige krydder som passer din smak, og en slags base, slik som grønnsaksbuljong.

Denne dietten har ikke noen hemmelighet for raskt vekttap. Faktisk er den eneste grunnen til at det kan hjelpe deg å miste vekt er på grunn av den ekstremt lave kaloriinntaket den gir. Fordi denne dietten tillater inntak av protein og sukker fra kjøttet og frukt, er det mulig å utøve mens på denne diett.

Down Side

Du bør imidlertid være klar over at på grunn av alle grønnsakene du nødvendigvis vil være å spise for å kvitte deg med den sultne følelsen, vil du oppleve en uvanlig mengde gass. En høy-fiber, lav-protein diett garanterer alltid denne effekten.

Du kan også oppleve migrene, lav energi, humørsvingninger og lav konsentrasjon og kreativitet nivåer, alle effekter av sult og mangel på næringsstoffer. Disse bivirkningene kan allerede være svært anstrengende å tolerere i syv dager, så forlenge denne dietten kunne ha enda mer bivirkninger. Det anbefales å praktisere denne dietten for bare én uke, hvis i det hele tatt.