Digidexo.com

Bivirkninger av Solaray Total Cleanse Liver

Solaray Total rens leveres i flere forskjellige varianter for å målrette ulike deler av kroppen, inkludert lymfeknuter, tykktarm og lever. Mens leveren rens har en mye lavere forekomst av bivirkninger, og mye mindre intense bivirkninger enn andre lever-rensende produkter, de bivirkninger som oppstår er generelt de samme. Fordi en leveren rens spyler giftstoffer ut av systemet, flere symptomer er sannsynlig, og er en naturlig reaksjon på rens.

Fatigue

Når kroppen din er å fokusere på avgifte visse kroppsdeler, reiser det interne temperatur og forbrenner mer kalorier, noe du føler deg sliten og trett. Motstå trangen til å innta koffein for å vekke deg opp, som koffein vil bli raskt utvist av avgiftende produktet, og vil føre til ubehag i magen. Kort trening vil hjelpe plukke deg opp og hastighet langs avgiftende prosess.

Kvalme

Når toksiner blir emittert fra leveren, de noen ganger ender opp i magen, forårsaker kvalme og mageproblemer.

Oppkast

Som en naturlig prosess med å bli kvitt giftstoffer i kroppen din (og som en reaksjon på kvalmen at produktet kan gjøre deg), du kan kaste opp. Dette er naturlig og er ikke grunn til alarm.

Diaré

Når giftstoffer slippes ut fra leveren, vil de oftest inn magen og bli behandlet sammen med resten av maten. Disse giftstoffene er imidlertid forverre magen, forårsaker den til å produsere mer syre. Dette kan føre til diaré.

Irritabilitet

Giftstoffer som blir sluppet ut i kroppen i løpet av en lever rens kan påvirke humøret, ofte fører til humørsvingninger og irritabilitet.