Digidexo.com

Hvordan behandle åreknuter

Hvordan behandle åreknuter


Åreknuter er oppvokst og blå, og er forårsaket av utette ventiler inne overfladiske beinet årer. Fordi overfladiske vener har mindre muskler og bein for å støtte dem, deres veggene er mer tilbøyelige til å svekke og ballongen ut.

Bruksanvisning

•  Bruk lette kompresjonsstrømper for små åreknuter, tyngre elastiske støttestrømper for avanserte åreknuter ikke blir behandlet av en kirurg.

Ta kontakt med en bord-sertifisert dermatologiske eller kirurg om dine åreknuter.

Ha en poliklinisk tosidig skanning eller ultralyd av bena for å utelukke dyp vene og / eller sirkulasjonssykdommer.

Snakk med legen din om skleroterapi, en populær behandling.

Utforsk laserbehandling. Ingen injeksjoner eller kirurgi er nødvendig. En vene krever vanligvis fire til seks behandlinger, som varer 15 til 20 minutter hver.

Evaluere vene stripping. Med denne kirurgiske prosedyren, gjør en kirurg et snitt i beinet, ofte i lysken, lokaliserer din varicose vein, knytter det seg, og noen ganger fjerner det. Stripping krever narkose, og er vanligvis utført i et sykehus operasjonssalen.

Vær oppmerksom på at etter vene-stripping operasjonen vil du ha en fast bandasje fra fot til midten av låret i to til tre dager. Du vil bli bedt om å hvile og holde beinet hevet så mye som mulig.

Spør om ambulerende phlebectomy. Med denne fremgangsmåten, setter din dermatologisk kirurg en liten hekta instrument inn i små snitt han har gjort på undersiden av huden din til å kollapse årer.

Vet at noen helse forsikringer dekker behandling av åreknuter, spesielt hvis venene forårsake ubehag.

Tips og advarsler

  • Førti-én prosent av kvinner i alderen 40 til 50 lider med åreknuter, og 72 prosent av kvinner i alderen 60 til 70.
  • Tjuefire prosent av menn i alderen 30 og 40 har åreknuter.
  • For å lære mer om de nyeste behandlinger tilgjengelig for åreknuter, eller for å finne et bord-sertifisert dermatologisk kirurg, ringe American Society of dermatologiske kirurgi på (800) 441-2737.
  • Unngå iført elastisk bind, som ess wraps, for hjemme behandling av åreknuter. Det er altfor lett å vikle disse typer bandasjer for tett, spesielt rundt leggen, som produserer en tourniquet effekt.
  • Komplikasjoner forbundet med beinet vene stripping inkluderer kraftige blødninger og sårinfeksjon - spesielt etter en langvarig operasjon, hvis pasienten er overvektige, eller om beinet er forurenset med en sår.
  • Hvis du har spørsmål eller kommentarer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.