Digidexo.com

Hvordan klage på en hudlege

Hvordan klage på en hudlege


Hudleger er leger som er spesialister på huden din. Du stoler på din hudlege for å ta vare på huden din, for å behandle hudsykdommer og til riktig diagnostisere potensielle helseproblemer om huden din. Hvis din hudlege gir deg grunn til å føle bekymret for sine handlinger eller profesjonalitet, eller du har andre bekymringer eller klager på hans prestasjoner eller praksis, bør du sende en klage til American Academy of Dermatology Association.

Bruksanvisning

•  Gå til American Academy of Dermatology Forbundets klage nettsted for å sende inn en klage på din hudlege. Området er på aad.org/forms/ManagedCareComplaint/Default.aspx

Fyll ut skjemaet ved å gi de opplysninger som kreves for å sende inn en klage. Inkluder din hudlege navn og adresse. Fyll inn navn, e-postadresse og telefonnummer, sammen med ditt forsikringsselskap og navnet og typen din forsikring plan.

Les liste over klager. Klikk på sirkelen ved siden av grunnen til at du klager. Hvis du ikke ser grunnen til at du klager, velg "Annet".

Les ansvarsfraskrivelsen i bunnen av klageskjema; foreningen har fullmakt til å dele informasjonen i klagen din med forsikringsselskap eller andre parter og sende inn opplysningene i skjemaet gir foreningen tillatelse til å dele din informasjon. Hvis dette er OK, klikk på "Send" for å sende inn klagen din. Hvis du ønsker å gi ytterligere informasjon om klagen din, kan du legge ved en kopi av klageskjema, det opprinnelige kravet form, en forklaring av fordelene form og eventuelle klagebrev og reaksjoner til å anke bokstaver.