Digidexo.com

Ikke-medisinerte behandlinger for osteoporose

Osteoporose er en degenerativ skjelettsykdom som rammer omtrent 1/3 av amerikanerne over en alder av 60. En rekke bein styrke narkotika er tilgjengelig på markedet for å hjelpe til med behandling av osteoporose, men i tillegg til disse narkotika terapi, noen alternative non -medicated behandlinger er tilgjengelig som kan bidra til å styrke bein og redusere virkningen av osteoporose.

Utfør vektbærende trening

Deltagelse i visse former for trening kan bidra til å styrke bein og hindre bein degenerasjon assosiert med osteoporose. På grunn av beinsvekkelse, er det viktig å velge øvelser omhyggelig og ikke sette overtrykk på bein. Rådfør deg med en lege for å designe en øvelse plan som vil bidra til å styrke dine bein uten å sette deg i fare. Generelt er de vektbærende øvelser har en tendens til å være best å foreta sterkere ben. Disse øvelsene inkluderer jogging, gå i trapper, dans, løfte vekter, fotturer eller turgåing, aerobic og kickboxing. De vektbærende øvelser tvinge bein å bli sterkere ved å plassere spenning og press på dem, noe som får dem til å formulere nye bein. For de med mer avansert osteoporose, kan noen av disse aktivitetene være for mye press på ryggmargen, som fører til brudd eller pauser. Det er derfor konsultere med legen din før du starter en øvelse programmet er viktig.

Diett

Et sunt kosthold kan bidra til å bygge sterke bein og minimere bein degenerasjon assosiert med osteoporose. Vitamintilskudd, inkludert sink, magnesium, kalsium, mangan, vitamin D, vitamin K12 og omega 3, er også anbefalt.

Eliminere negative risikofaktorer

Visse handlinger og kjemikalier kan gjøre osteoporose verre. Stress kan hemme bein reparasjon og dannelse, og samtidig opprettholde en rolig, avslappet og sunn holdning kan bidra bein reparasjon og dannelse av sterke bein. Allergener og kjemikalier også kan hemme kroppens naturlige evne til å produsere nye bein og reparere skadede benbygning.