Digidexo.com

Naturlige behandlinger for dårlig ånde

Naturlige behandlinger for dårlig ånde


Dårlig ånde, også kjent som halitosis, er et begrep som brukes for å beskrive en ubehagelig lukt ved å snakke eller exhaling. Lukt bakterier i munnen trives i lav-oksygen områder som for eksempel på baksiden av tungen eller lommer mellom tannkjøttet og lepper. Dårlig ånde i seg selv er ikke skadelig, men det kan sette en belastning på relasjoner og komfort i offentligheten. Ifølge Fred Siemon, forfatter av "The Bad Breath Book", er det naturlige behandlinger som vil hjelpe kvitte deg med denne sykdom.

Drikk te

Å drikke te hele dagen vil hjelpe behandle dårlig ånde. Ifølge Lynn Beck, forfatter av "60 botemidler for dårlig ånde," forbindelser i te bidra til å stoppe veksten av bakterier som forårsaker dårlig ånde. I tillegg drikker te hjelper kroppen din opphold hydrert, videre kjempe dårlig ånde, skriver Siemon. Vurdere å legge en eller to dråper av essensielle oljer til din kopp te. Dette gjennomsyrer te med en behagelig duft som frisker pusten. Eteriske oljer for å vurdere å inkludere lavendel, tea tree, sitron og peppermynte.

Persille og estragon

Tygg på en kvist av persille eller estragon i tre til fem minutter. Begge persille og estragon oljer bidra til å drepe bakterier som forårsaker dårlig ånde, sier Beck. Disse friske urter er tilgjengelig fra de fleste naturlige kjøpmenn for en relativt lav kostnad. Tygg på en kvist av persille eller estragon før du forlater huset for utvidet beskyttelse mot dårlig ånde. Alternativt kan du lage en te fra enten urt ved å plassere en unse av en eller begge i kokende vann og la det bratt i fem minutter.

Drikk Fruit Juice

Ifølge Michael P. Bonner og Earl Mindell, forfatterne av "The Oral Health Bibelen," drikking fruktjuice på en daglig basis vil bidra til å avhjelpe dårlig ånde. Enzymene i fruktjuice hjelp drepe bakterier som forårsaker dårlig ånde mens smakene stimulere spyttproduksjon. De luktende bakterier trives i tørre omgivelser; øke spyttproduksjon vil kjempe dårlig ånde. Mens du drikker fruktjuice er gunstig, velger fersk, naturlig juice uten tilsatt sukker. Tilsatt sukker er mot sin hensikt ved behandling av dårlig ånde fordi de hjelper bakteriene i munnen dyrke, sier Siemon.