Digidexo.com

Naturlige urter som er bra for å eliminere Smells

Naturlige urter har en rekke formål, ikke minst som er med på å eliminere lukt. Enten du ønsker en naturlig kur for kroppslukt eller en forfriskende duft rundt i huset, er det en rekke naturlige urter som kan hjelpe deg ut.

Salvie, rosmarin, lakris

Mange allment tilgjengelige natur deodoranter inneholder salvie eller rosmarin for å bidra til å bekjempe kroppslukt. To andre måter å bruke disse urter er enten bratt bladene til en te eller å knuse tørre blader til et pulver og bruke dem i badevannet. Den tyske Commission E anbefaler 4-6 gram salvie eller rosmarin per dag. Fire gram tilsvarer omtrent en teskje.

Lakris rot, som er tilgjengelig på helsekostbutikker i kapsel eller te form, reduserer også svette, og dermed redusere kroppslukt.

Tea Tree Oil

En naturlig rette for vaginal lukt er å blande 2-3 dråper tea tree olje med en kopp vann og deretter vaske vaginal området med blandingen.

Pine, Rose, Balsam, Eucalyptus

For å opprette en behagelig duft rundt hjemmet ditt, gjør et potpourri ved å blande åler, roseblader, balsam tre og eukalyptus. Også legge en eterisk olje, som for eksempel rose eller lavendel olje. Erstatte eventuelle duftende urter du foretrekker.