Digidexo.com

Arch Støtte for Foot Pain

Arch Støtte for Foot Pain


Det er 24 bein i foten som danner to buer, som løper lengden av foten og en som går bredden. Ifølge eMedicineHealth.com, oppstår erke smerte når disse bein og ligamenter som støtter dem ikke kommuniserer riktig med musklene i foten og plantarfascien (bindevev).

Anatomy

Den langsgående bue, i henhold til ePodiatry.com, er den viktigste fot bue, og det kjører lengden av foten. Den tverrgående bue går over midten av foten.

Smerte

Det er mange årsaker til erke smerte. Stammer av plantarfascien, forstuet fot leddbånd, benbrudd, muskelskader og blåmerker forårsake smerte, misfarging og hevelse.

Primær Årsak

Plantar fasciitis er betennelse i bindevevet som går fra hælen til ballen av foten. Ifølge Mayo Clinic, er det den vanligste årsaken til hæl smerter.

Behandling for smerter og ubehag

Hvile foten, som gjør at vevet til å gro, og bruke is, kompresjon, og høyde, ifølge eMedicineHealth.com. Over-the-counter medisiner redusere ubehag.

Arch Support

Den "Windlass Mechanism" er fotens egen bue støtte. Ifølge ASICS Amerika, hjelper det å opprettholde bue høyde og fot stivhet ved å koordinere fotens muskler, sener, leddbånd og bein.

Innleggsåler

Mange fotproblemer er effektivt behandles med foten orthotics (eller bue støtter), inkludert skoen setter inn. Mange varianter er tilgjengelig for kjøp på nettet.