Digidexo.com

Medisinske verdien av planter

Medisinske verdien av planter


Planter gir et bredt spekter av helsemessige fordeler for mennesker. Mange gamle eller tradisjonelle løsninger har vært støttet av moderne medisin og vitenskapelig forskning. Et anlegg sammensatt i moderne prevensjon ble brukt av gamle egyptere for samme formål; kinin, nå i anti-malaria medisiner, ble oppdaget av en spansk explorer; og du kan finne at mange av dine bestemors folk rettsmidler virkelig fungerer. Urtemedisiner er en trygg, naturlig metode for behandling du kan bruke hjemme. Men, kjenner dine allergier og ikke bruker en vill plante, med mindre du kan positivt identifisere den.

Anti-inflammatoriske

Mange planter kan anvendes for å redusere inflammasjon. Ryllik root (Achillea millefolium), hollyhock blomster (Alcea rosea), marigold blomster, kamille og peppermynte kan brukes som salver eller inge å lindre betennelser. Selleri bidrar til å lindre betennelser på grunn av leddgikt ved å trykke frøene i en eterisk olje og bruke den til huden. Linfrø og borage blomster (Borago officinalis) inneholder høye nivåer av omega fettsyrer, og kan brukes til å behandle muskel-, ledd- og senebetennelser.

Antibiotika og antiseptika

Ringblomstkronblader kan påføres på sår, brannsår, fotsopp og ringorm som et omslag for å redusere faren for bakterie-, sopp- eller virale infeksjoner. Sunflower bladene knust i et omslag har blitt brukt til å behandle edderkopp og slangebitt. Lavendel olje er et meget velkjent, veldig sterk antiseptisk. Og humle, en primær ingrediens i øl, har antiseptiske og antibiotiske egenskaper også.

Smertestillende, eller smertestillende

Columbine (Aquilegia canadensis) er en velkjent analgetisk blomst og kan også brukes til å lindre hodepine. Felles mallow (Malva sylvestris) kan most inn et omslag for å lindre svie og smerte fra insektsbitt og små kutt. Black-eyed susan root reduserer smerte fra insektsbitt og små sår.

Forebyggende behandlinger

Hvitløk, løk, vårløk, purre, gressløk og sjalottløk, alle medlemmer av allium gruppen, er rike på flavonols. Planter fra denne gruppen er antatt å bidra til å hindre tumor vekster og redusere risikoen for prostatakreft. Løk inneholder også stoffer kjent for å senke blodtrykket, blodsukkeret og kolesterolet. Medlemmer av Digitalis slekten, som lilje-of-the-dalen (Convollaria majalis) og revebjelle (Digitalis ambigua), har blomster og blader som inneholder hjerteglykosider for å forebygge hjertesykdom og kan være preges som te. Tomater inneholder lykopen, som kan forebygge hjerte-og karsykdommer.

Rettsmidler for hoste og forkjølelse

Løk er rik på vitamin B-1, B-2 og C, og kan være blandet med appelsinjuice for en effektiv naturlig kald middel. Marshmallow (Althea officinalis), anlegget - ikke den fluffy hvit candy - kan bli most inn en sirup å berolige sår hals fra hoste. Golden stang (Kanadagullris) lindrer sår hals og tett nese. En blanding av peppermynte, peppermynte, timian og gran er en kraftfull kombinasjon for å avverge vinter forkjølelse. Timian bidrar også til å redusere symptomer på astma.

Fullkornkjeks og Diuretika

Gressløk kan spises for å stimulere fordøyelsen og rense tarmparasitten. Legge til en laurbærblad til suppe eller pasta saus kan også avlaste øvre fordøyelseskanal lidelser. Dill, kamille og ingefær hjelp til å lindre fordøyelsesbesvær. Kamille, Columbine og ingefær gjør en utmerket te, en vanndrivende og fordøyelses.

Beauty & Aesthetic Helse

Primrose kan påføres som en olje på huden eller inntatt i små mengder (ikke mer enn 4 g per dag) for å lindre hud allergier, så som eksem. Young løvetann har liknende effekter, og dets blader og røtter kan spises som en fjær grønn. Aloe vera og tea tree olje hjelp forbedre hudens urenheter og generelle utseende. For de som ser sine waistline, rosmarin hjelpemidler i fordøyelsen av fett.

Mood og Minne Enhancers

Borage og johannesurt blomster har vært spioneringen som å være i stand til å forbedre humøret og utsikter. De kan spises rå eller yret som te. Ginkgo biloba, ginseng og rosmarin er en velkjent kombinasjon for minne ekstrautstyr. Lavendel duft gir aromaterapi, og er tenkt å avlaste søvnløshet, mild depresjon, angst, hodepine og kropps spenning.