Digidexo.com

Pure Karbolyn for Weight Loss

Pure Karbolyn er en oppdatert versjon av tidligere glykogen produkter for vekttap. Ifølge worldclassnutrition.com, Pure Karbolyn opplastinger glukose raskere enn noe annet karbohydrat produkt på markedet, og det opprettholder energi nesten dobbelt så lenge. Selv om det er et karbohydrat blanding, den inneholder ikke sukker og ikke forårsaker oppblåst mage eller fylde, som karbohydrat brød og pasta. Dette produktet er ideelt for idrettsutøvere eller de som trener hardt for noe, og som arbeider mer enn 1-3 timer per dag.

Grunnleggende

Ifølge illpumpyouup.com, inneholder Pure Karbolyn en hydrolysert og fraksjonert voksaktig maisstivelse (HFWMS) som trekker vann og næringsstoffer inn i musklene, noe som gjør dem sterkere, og det fører til raskere nedbrytning. Glyserol Monosterate og Pyruvate forbedre absorpsjon av næringsstoffer i løpet av en treningsøkt, slik at du har mer utholdenhet og styrke, og dermed forbrenne flere kalorier. Karbogen gjør at kroppen kan omdanne karbohydrater til den maksimale mengden av energi, noe som resulterer i mer energi, mindre stølhet og raskere restitusjon.

Bruk

Pure Karbolyn kan tas før en trening, under en treningsøkt, og etter en treningsøkt. Femten minutter før trening, bland ett femtinitti kuler av produktet i 20 gram vann og rist i 20 sekunder. Under en treningsøkt, kan du forbruker en annen til to scoops av produktet blandet inn vann eller energidrikk for et maksimumsbeløp på vedvarende energi. Etter en treningsøkt, bland to kuler i 20 gram vann å fullt øke utvinningen. Antallet kuler du forbruker bør avhenge av hvor mange timer du arbeider ut.

Advarsler

Pure Karbolyn er laget delvis av poteter, ris og mais. Hvis du er allergisk mot noen av disse matvaregruppene, unngå å bruke dette produktet. Fordi dette produktet renner gjennom magen så fort, det tar en stor mengde vann med det og kunne gjøre deg dehydrert underveis. Med mindre du er i stand til å drikke rikelig med vann hele dagen, unngå dette produktet. Hvis du er diabetiker, bør du kontakte legen din før du bruker Pure Karbolyn. Dette produktet har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration.