Digidexo.com

Helbredende egenskaper av Rock Salt

Tabellen salt på kjøkkenet kan være ganske gunstig for kroppen din. Bordsalt, eller natriumklorid (NaCl), kommer fra rock salt - gråaktig utseende krystall kuber, som noen ganger kommer i gul, lilla, rosa eller blått. Bergsalt er mineral halitt og har vært brukt på en rekke måter for helbredelse siden antikken.

Historie

Rock salt har vært brukt i healing starter med egypterne, grekerne og romerne. I 1600 f.Kr., egypterne brukte rock salt i oppskrifter for avføringsmidler samt vaginale stikkpiller for å akselerere fødsel.

De gamle grekerne forstått hvordan spise salt mat påvirket fordøyelsen og elimineringer. I 460 f.Kr., begynte Hippokrates hjelp rock salt i en rekke rettsmidler. For eksempel brukte han rock salt og vann på huden for å kurere hudsykdommer og fregner.

Dioskurides var en romersk lege som også brukes rock salt omfattende rundt 100 AD Han vanligvis blandet rock salt med stoffer som eddik, vin eller honning for fordøyelsesrettsmidler og hudsykdommer.

Homeopati

Tyske legen Samuel Hahnemann, kalt "Grunnlegger av Homeopati," hjulpet popular homeopati i det 19. århundre. Homeopati er en måte for å behandle sykdom ved å gi "minutt doser av et legemiddel som i enorme mengder frembringer symptomer hos friske individer som ligner de av sykdommen i seg selv." En av Hahnemanns helbredende behandlinger var Natrum muriaticum, navnet på tabellen eller rock salt. Natrum muriaticum "øker produksjonen av røde blodceller og albumin, et protein som finnes i animalsk og vegetabilsk vev." Natrum muriaticum gjenoppretter kroppens helse slik at pasienten ikke er så mottakelige for sykdom.

Bad og Innånding

Rock salt bad startet i det 16. århundre for å øke blodsirkulasjonen. I dag er salt bad som brukes for å behandle hudlidelser, så som eksem, dermatitt, psoriasis og artritt. Innånding av damp fra rock salt og vann er anti-inflamatory og brukes til å bidra til å helbrede luftveisproblemer. Neti potter er populære for denne type terapi. Disse små potter er fylt med varme, saltet vann, helles i en nesebor og lov til å renne ut av det andre neseboret for å tømme bihulene.

Rock Salt Lamper

Naturlig ion generatorer er laget av oppvarming Himalayan bergsaltkrystaller, dannet ved foten av Himalaya-fjellene. Brukere hevder dette skaper healing negative ioner, som hjelper balansere elektromagnetisk felt, rense luften og innpode rolig.

Vær oppmerksom på at vitenskapen ikke har offentlig godkjent disse rock salt lampe healing krav, og heller ikke de av eventuelle negative ion generatorer. Imidlertid ble en patent for bærbare negative ion generatorer utstedt 27 januar 2004, og skapt av HyperStealth Bioteknologi Corp i Canada. Den fastslår disse generatorene er ikke for allmennheten, men er for "medisinske leger, politifolk, profesjonelle idrettsutøvere og militære spesialstyrker" for å forbedre sine prestasjoner uten rusmidler.

Tips og advarsler

Rådføre seg med legen din før du bruker rock salt internt, spesielt hvis du har helseproblemer. Hahnemann uttalte på 19-tallet at det å ta en overdreven mengde salt kan være skadelig for kroppen.

Kjøp spiselig rock salt på nettet eller i naturlige helsekostbutikker. Mesteparten av rock salt du ser i dagligvarebutikker eller jernvareforretninger inneholder andre materialer, og brukes for å lage iskrem eller spredning på glatte veier.