Digidexo.com

Fordelene av Coconut Oil

Fordelene av Coconut Oil


I mange år ble kokosolje urettmessig baktalt som å være usunn for forbruk på grunn av sin høye mettet fettinnhold. Men kokosolje kan faktisk forebygge hjerteproblemer, og dens bruk for hud- og hårpleie gjøre det en perfekt skjønnhet hjelpemiddel.

Skin

Virgin kokosolje er en utmerket fuktighetskrem for alle hudtyper. Det forsinker utbruddet av rynker og slapp hud, og dens antioksidantegenskaper bidra til å forhindre for tidlig aldring. Kokosnøttolje kan også anvendes som en behandling for forskjellige hudsykdommer slik som eksem og psoriasis, og det kan virke som et beskyttende lag mot bakterier og virus når de påføres på et infisert område. Kokosolje fungerer også som en naturlig solkrem når det påføres direkte på huden.

Hair

Når påføres direkte på hodebunnen og håret, hindrer kokosolje flass og fukter håret, fremme sunt, skinnende hår og reparere skader. Hvis du tar en titt i butikken, vil du se at mange kommersielle balsam og flass behandlinger inneholder kokosolje for nettopp disse grunner.

Helse

Kokosolje fikk et dårlig rykte når amerikanerne var på en anti-mettet fett spark på 60- og 70-tallet. Hjertesykdom og høyt kolesterol har fått skylden på mettet fett. Nesten alle av de matvarer du kan kjøpe i butikken i dag inneholder bare delvis hydrogenert eller flerumettet fett, men disse plager har bare økt i amerikanere. Mennesker som lever i tropisk klima som spiser en diett høy i kokosolje er sunnere og har færre tilfeller av kreft, hjertesykdommer og andre plager. Faktisk kan kokosolje senke LDL-kolesterolet og stimulerer skjoldbruskkjertelen funksjon for å bistå i vekttap, og det gir også helsemessige fordeler til type 2 diabetikere ved å bidra til å regulere blodsukkeret.

Matlaging med Coconut Oil

Kokosolje kan stå i romtemperatur i over et år uten noen gang harskner. En veldig tett og stabil olje, motstår det varme opprettet skade, i motsetning til andre vegetabilske oljer, så det er mindre sannsynlighet for å oksidere.

Advarsel

På grunn av sin store utvalg av fordeler, kokosnøttolje noen ganger referert til som en "mirakel" olje. Men som med alt annet i livet, bør du øve moderasjon. Med andre ord, ved å erstatte kokosolje for flerumettet fett du for tiden bruker er en utmerket idé, men du bør ikke øke mengden du spiser bare fordi maten du spiser er bedre for deg.