Digidexo.com

Hvordan du får gratis medisiner

Hvordan du får gratis medisiner


Medisinering kan være svært dyrt hvis du må ta det regelmessig, og hvis produsentene ikke gjør en generisk versjon, kan det være nesten umulig for deg å ha råd til medisinene du trenger. Men du kan benytte en av en rekke metoder for å finne medisiner som du trenger for å holde seg frisk eller behandle eksisterende helseproblemer. Det kan ta litt undersøkende arbeid for å finne et program som du er kvalifisert som kan gi medisiner du trenger, men ressursene er tilgjengelige for å hjelpe deg å finne offentlige og private hjelpeprogrammer som gir gratis medisiner.

Partnerskap for Prescription Assistance

Partnerskap for Prescription Assistance er en non-profit organisasjon som hjelper pasienter motta gratis eller nesten gratis reseptbelagte medisiner som er avgjørende for deres helse og trivsel. Organisasjonen arbeider for å hjelpe deg å finne hjelpeprogrammer, som arbeider med over 75 offentlige og private programmer utviklet for å hjelpe folk som cana € ™ t råd til nødvendige reseptbelagte legemidler. Mer informasjon om kvalifisering for å få hjelp gjennom Partnerskap for Prescription Assistance er tilgjengelig på nettsiden deres.

RxAssist

RxAssist er en organisasjon opprettet for å hjelpe dem som er uforsikret eller som canâ € ™ t råd til reseptbelagte legemidler. Den RxAssist nettstedet tilbyr en database som du kan søke etter stoff eller produsent navn som kan knytte deg med både offentlige og private programsm inkludert farmasøytiske selskapet programmer som vil hjelpe deg å få medisiner for gratis eller svært lite. Du kan også gjøre en multippel narkotika søk hvis du trenger å ta mer enn én medisinering.

NeedyMeds

NeedyMeds er en non-profit ressurs finansiert av private donasjoner, tilskudd og sponsing utviklet for å hjelpe mennesker som trenger gratis eller rimelige medisiner og betale for nødvendig helsehjelp. Den NeedyMeds nettside lar deg søke etter programmer som kan hjelpe deg med å finne navnet merkevare og generiske reseptbelagte legemidler for liten eller ingen kostnader. Den NeedyMeds nettstedet tilbyr også narkotika kuponger fra produsenten, som kan hjelpe deg å redusere kostnadene for reseptbelagte medisiner som i dag ikke er tilgjengelig gjennom hjelpeprogrammer. NeedyMeds gir også informasjon om rabatt narkotika kortprogrammer og gratis eller rimelige klinikker.

Spør legen din

Hvis youâ € ™ re vurderer å prøve en medisin for et bestemt problem som allergi eller erektil dysfunksjon, kan legen være i stand til å gi eksempler hvis han føler det spesielle medisiner kan hjelpe. I tillegg, noen ganger har legen din prøver for elementer som allergi medisin og selv antibiotika tilbys av farmasøytiske selskaper som en forfremmelse. Ved å be om prøver kan du prøve ut medisiner for å se om det fungerer for deg før du bruke penger på en resept.

Tips og advarsler

  • Være vedvarende. Fortsett å følge opp helt til du får et svar. Ikke gi opp!