Digidexo.com

Nye aktiviteter for sykehjem

Nye aktiviteter for sykehjem


Enten du er en aktivitetskoordinator ved et sykehjem eller et frivillig på utkikk etter en måte å få seniorer aktive, innføre nye aktiviteter i din sykehjem aktivitet tidsplan kunne få seniorer opp og flytte. Siden de fleste sykehjem har pasienter med varierende evner, kan alle aktiviteter ikke være egnet for alle pasienter.

Få en Wii

Ifølge "Christian Science Monitor," Nintendo har funnet en ny demografisk for deres Wii gaming system blant eldre i sykehjem. Hvis sykehjem ikke allerede har en Wii, plukke opp med standard sportspakken, og kjøpe andre spill, som Wii Fit eller Sports Resort, som vil holde seniorer i bevegelse. For en spesiell helg aktivitet, sponse turneringer. Du har gjør en ferie eller familie besøk dag kommer opp? Sponser en turnering som setter familie lag mot hverandre, for eksempel en Wii tennis par lag med en bestemor og barnebarn.

Prøv New Art

Legg til et nytt program eller to til kunsten din timeplan. Prøv en klasse i leire, i stedet for akvareller. Legge til nye typer kunst inn i timeplanen, slik som mixed media prosjekter eller digital fotografering. Hvis sykehjemmet ligger i en by med en høyskole eller universitet, se om en kunst graduate student eller professor for å komme undervise en klasse til dine innbyggere. Ifølge "The Washington Post," en ekspert artist kan noen ganger få seniorer mer opphisset og involvert i et kunstprosjekt.

Lag en utklippsbok

Etter å ha levd lengst, eldre har flere minner dem mest. Hjelp dine seniorer spille inn sin historie i en utklippsbok. De kan plukke en spesiell hendelse i livet, for eksempel et bryllup, fødsel av et barn eller dagen de trakk seg tilbake, eller ha dem lage en billedlig selvbiografi blande bilder fra sine egne liv og online historiske kilder som tilbyr bilder, for eksempel Library av Kongressen eller Riksarkivet.

Ta en tur

Turer til steder nær og fjern har ofte vært på sykehjemmet aktiviteter tidsplan, men hvis du har eldre som er opp til det, utvide tilbud. Besøk mer uvanlige museer, gjøre en kveld tur å høre orkesteret, eller gå til en liten festival, som ikke vil kreve for mye gåing. Finne muligheter for å koble opp for turer med en skolegruppe eller annen senior sentrum, holde seniorer involvert og introdusere dem til et bredere sosialt nettverk.