Digidexo.com

Hvordan åpne en Christain Drug Treatment Residential Senter

Christian behandlingssentre er viktig for utvinning fra avhengighet for mange mennesker fordi deres kristne tro er en stor del av prosessen. Åpning av en behandling sentrum er utfordrende, men åpner en kristen bolig behandlingssenter har en rekke unikt utfordrende faktorer. Skaffe finansiering, få godkjenning fra staten helseavdelingen, under bygging og ansette støttende ansatte er viktige og utfordrende sider ved å åpne en kristen behandling sentrum.

Bruksanvisning

Hvordan åpne en Christain Drug Treatment Residential Senter

Design en behandlingsmodell. Selv om en rekke behandlingsmodeller brukes i behandling av avhengighet, noen er mer passende for en kristen setting. 12-trinns modell, for eksempel, er tungt basert på en tro på Gud og egner seg godt til en kristen setting. Grundig forskning noen behandling modell for å sikre at den har en høy suksessrate med den type avhengighet og bestander av mennesker som du har tenkt å behandle.

Utvikle en forretningsmodell for behandlingssenteret. Selv om det primære målet for behandlingssenteret er å hjelpe narkomane få og beholde en nøkternhet, er det viktig å huske på at senteret er også en virksomhet.

Skaffe midler til behandling sentrum. Lån og stipend er de mest trafikkerte finansieringskilder for bolig behandlingssentre. En solid forretningsplan er viktig når du søker om lån og stipend fordi det tjener som bevis på at senteret er sannsynlig å være en suksess.

Acquire et anlegg for å huse den behandlingssenter. Finn et anlegg for å kjøpe eller leie eller bygge en bygning. Uavhengig av hvordan bygningen det kjøpt, kan det ta flere måneder å skaffe seg en passende bygning, så sørg for at dette trinnet er startet tidlig i prosessen med å åpne behandlingssenter.

Acquire godkjenning fra staten at behandlingssenteret vil operere i. Mange stater håndtere denne type godkjenning gjennom sin Department of Health. En solid forretningsplan og behandlingsmodell er avgjørende for å lykkes med dette trinnet.

Kontrakt tjenestene til behandlingssenteret med så mange helseforsikring selskaper som mulig. Mange folk ikke har tilgjengelige midler til å betale for behandling out-of-pocket og stole på sin forsikring å erverve behandling.

Utleie ansatte for behandlingssenteret. Administratorer, mental helse, og medisinsk helsepersonell er avgjørende for å lykkes med behandlingen sentrum. Selv om de ansatte ikke alle trenger å være kristen selv, må de være støttende av et kristent miljø. Ideelt sett vil de psykiske helsearbeiderne har en sterk kristen rådgivning bakgrunn og være komfortabel med å innlemme kristendommen inn i deres behandling tilnærming.

Annonser renseanlegget. Internett, samfunnet bulletiner, kirker og kontorene til polikliniske rådgivere og terapeuter er ideelle steder å annonsere. Sørg for at all reklame er hvilken type anlegg, kostnaden for behandling, forsikring bærere akseptert, avhengighet behandlet og kontaktinformasjon.