Digidexo.com

Chest Congestion Treatment

Brystet lunger er forårsaket av overdreven oppbygging av slim og slim i lungene. Symptomer på brystet lunger omfatter hoste, brystsmerter og pustevansker. Ubehandlet brystet lunger kan føre til lungebetennelse, så du bør prøve en av behandlingene diskutert her for å lindre den.

Fluids

Hydrat kroppen ved å drikke rikelig med vann og juice. Drikke rikelig med væske hjelpe tynne ut og bryte opp slim, noe som gjør det lettere å puste. Varme væsker som varm te og buljong kan hjelpe lindre sårhet i brystet og halsen på grunn av hoste.

Steam

Steam er en nyttig måte å behandle lunger. Kjør en varm dusj på badet i 10 til 15 minutter. Pust dampen inn gjennom nesen og ut av munnen. Dampen bidrar til å bryte opp slim, og vil få deg til å føle deg bedre. Legge eucalyptus olje til kokende vann eller en luftfukter vil gi umiddelbar lettelse fra hoste og lunger.

Sleeping forslag

Sove kan være belastende når du er all trafikk. Liggende flatt på ryggen gjør lunger verre fordi slim legger seg i ryggen av lungene og hindrer pusting. Sov med ryggen litt støttet opp med ekstra puter, som vil gjøre det lettere å puste. Prøv en medisinert damp gni, noe som bidrar til å avlaste lunger i tillegg.