Digidexo.com

Hvordan identifisere Egg Allergi og behandle symptomene

Hvordan identifisere Egg Allergi og behandle symptomene


Egg allergi er sjeldne matallergier oftest funnet hos barn og spedbarn. Barn som er allergiske mot egg vanligvis vokser allergien etter alder 5 eller 6.

Etter inntak av egg, oppstår en allergisk reaksjon som innebærer immunglobulin (IgE) antistoffer. Kroppens immunsystem feil på egg som fremmed og angrep den.

Personer med eggallergi er vanligvis allergisk mot alle eggene inkludert kylling egg, and egg, vaktel egg, etc. Det finnes imidlertid folk som bare er allergisk mot kylling egg. Noen mennesker som har komplikasjoner med egg ikke har allergiske reaksjoner på dem. En reaksjon på denne opplevelsen er mer for matintoleranse.

Bruksanvisning

•  Kjenn symptomene på eggallergi. Her er noen av de mer vanlige de:

Utslett Eksem (atopisk dermatitt) Elveblest (urticaria) Kløende hud Hevelse (angiodems) Red hud Kvalme Luftveisproblemer Magekramper Anaphylaxis

Noen mennesker med eggallergi har alvorlige allergiske reaksjoner som er potensielt dødelig. Denne typen reaksjon er kalt anafylaksi og forårsaker alvorlige pusteproblemer. Anafylaksi krever bruk av en adrenalin skudd for å reversere symptomene.

Kjenn behandlinger for eggallergi. Den vanligste behandlingen er å bare fjerne alle egg komponenter fra kostholdet ditt. Dette betyr at du vil bli pålagt å lese mat etiketter og se etter eggprodukter. Siden de fleste produkter ikke liste "egg" som en vanlig ingrediens, vil du være på jakt etter ting som albumin, globulin, og livetin. Hvis du er allergisk mot egg, er det også nødvendig for å unngå å puste inn gassene som er produsert mens matlaging egg.

En annen behandling for eggallergi inkluderer bruk av medisiner som antihistaminer og bronkodilatorer. Noen leger vil anbefale steroider for å hjelpe med eksem. Eksem er svært vanlig for folk med intoleranse mot egg.

Det er også noen bevis på at desensitivisering terapi arbeider for å hjelpe fix egg allergier denne type terapi involverer å øke mengdene av egg forbruket over en tidsperiode som langsomt gjør kroppen tolerante av dette som et allergen.

Vet hvordan de skal hindre eggallergi. Du kan unngå å ha en allergisk reaksjon på egg hvis du kutter dem fra kosten helt. Det er mange matvarer i dag som er egg gratis. Vurder å bruke egg erstattere for bakevarer og egg gratis pasta. Det er også mange produsenter som produserer bakervarer og andre produkter som er egg gratis for folk som har eggallergi.