Digidexo.com

Hvordan lage urte Komprimerer

Hvordan lage urte Komprimerer


Urte komprimerer er enkle å lage og har en rekke gode egenskaper. Varm komprimerer kan brukes til å behandle leddgikt, muskelsmerter, kviser og mer mens kalde kompresser bidra til å berolige sår, eksem, psoriasis eller andre hud betennelser. Med bare noen få enkle tips kan du lære å lage en urte komprimere bruker noen helbredende urt.

Bruksanvisning

•  Lag en sterk te ved hjelp av ditt valg av helbredende urter. Hvis du vil plassere omslag på åpne sår eller irritert hud, er det ekstremt viktig at du la vannet kjøles ned til romtemperatur. Nylige skader, som for eksempel muskel tårer eller sorte øyne bør også behandles med kald te.

•  Brett et stykke bomullsstoff slik at det er fire lag tykke. Størrelsen på duken vil være avhengig av det område som skal behandles. Pass på at kluten er ren og at den ikke røyter fibre, særlig hvis du legger inn urte komprimere på åpen eller irritert hud.

Sug kluten i urtete og forsiktig vri ut overflødig vann. Mens du ønsker å klut for å være så fuktig som mulig, du ønsker å fjerne nok væske at det ikke drypper og rote.

Plasser fuktig klut på det berørte området og fest med kirurgisk tape. Bruk alltid medisinsk tape, som andre former kan klamre seg til huden, skade delikat vev ved fjerning. Pakk området med en kirurgisk bandasje for å holde på fuktighet og varme ved bruk av en varm komprimere og tillate at komprimere for å sette i minst 30 minutter. Lengden av tiden komprimere anvendes vil avhenge av den behandling og det urt.