Digidexo.com

Natural Candida Cure

Natural Candida Cure


Candida, også kjent som en gjærinfeksjon, er når pH-balansen i vagina er høyere eller lavere enn normalt, forårsaker produksjon av gjær å formere seg. Den surefire tegn på en gjær infeksjon er tykk, cottage cheese-aktig utflod i skjeden, svie mens urinering, og intern kløe som blir verre om natten. Hvis du tror du har en gjær infeksjon, er det flere trinn som du kan ta hjemme for å kurere Candida før du ringer en lege.

Yoghurt rettsmidler

Yoghurt inneholder aktive kulturer som opprettholder gjær og hindre den fra å multiplisere. Yoghurt kan både spises og brukes som en intern løsning. Spis to kopper vanlig yoghurt hver dag, og drikk rikelig med vann for å skylle gjæren ut av systemet. Ta en ubrukt tampong, ta den ut av innpakningen og applikator, og strøk den grundig med vanlig yoghurt og legg den inni skjeden med fingrene. Vask hendene grundig og la tampong i tre timer. Fjern tampongen og plassere en ny yoghurt-dekket tampong i tre ganger om dagen.

Acidophilus rettsmidler

Acidophilus inneholder aktive kulturer på samme måte yoghurt gjør, men det kommer i en tablettform. De caplets kan åpnes og pulveret kan helles direkte under tungen eller plasseres inn i skjeden. Acidophilus kan kjøpes på ditt lokale apotek eller helsekostbutikk og bør kjøpes med en styrke på 2 millioner CFUs, eller kolonidannende enheter, som refererer til de aktive kulturer i acidophilus. Ta to caplets med et fullt glass vann hver kveld, og sett inn to caplets direkte inn i vagina. Den ytre belegg av caplets vil smelte inne i vagina og acidophilus vil kjempe gjær og hindre den fra å multiplisere.

Når skal man oppsøke lege

Hvis du har brukt både hjemme rettsmidler ovenfor og fremdeles ikke har noen lindring av symptomer etter to uker, gå til matbutikk eller apotek for å kjøpe en gjær infeksjon hjemme behandling kit som Monistat 7. Etter en uke, hvis gjær infeksjon behandling har ikke redusert alvorlighetsgraden av symptomene dine, se en lege for soppdrepende piller eller krem. Legen din vil først foreskrive en soppdrepende krem ​​for å se om du ser noen resultater fra denne behandlingen. Hvis du fortsatt har noen resultater, vil soppdrepende piller gis til deg av legen din. Soppdrepende piller er tilgjengelig på resept er brukt for de mest alvorlige gjær infeksjoner.