Digidexo.com

Blueberry Helse Fordeler

Blueberry Helse Fordeler


Blåbær inneholder mange næringsstoffer og vitaminer som er gunstig for helsen vår. De gir en rik kilde til antioksidanter og fytokjemikalier som bidrar til å styrke kroppens celler, forebygge og kjempe mot skadelige frie radikaler. Blåbær er også en rik kilde til vitamin C og E, fiber og mangan. De helsemessige fordeler av blåbær dekke sinn og kropp.

Effekter

Blåbær kan bidra til å regulere mageirritasjon om motilitet fordi de inneholder fiber og tanniner som fungerer for å trekke vevet sammen og redusere betennelser i kroppen fordøyelsessystem.

Funksjoner

De proantocyanidiner i blåbær arbeide for å støtte helse og funksjon av urinveiene og redusere faren for smitte ved å hemme de dårlige bakteriene fester seg til cellene i urinveiene.

Potensiell

Pterostilbene er en antioksidant sammensatte i blåbær som kan bidra til å redusere en persons kolesterol.

Betydning

Blåbær inneholder store mengder av det sammensatte anthocyanin, som er forbundet med ulike fordeler for øynene, inkludert forbedret syn, redusert belastning på øynene og synsskarphet.

Forebygging / løsning

Blåbær er effektive i hamlet opp med de skader som frie radikaler kan forårsake ved å øke blodgjennomstrømningen i hjernen, noe som reduserer effektene forbundet med hjerne-funksjon nedgang og andre aldersrelaterte sykdommer.

Funksjon

Antioksidanter i blåbær kan motvirke de ødeleggende frie radikaler som kan være en årsak til ulike typer kreft og andre sykdommer.

Teorier / Spekulasjoner

Folk som har en diett som er rik på blåbær kan ha en merkbar forbedring av deres hukommelse, intellektuell fakultet og motoriske ferdigheter.