Digidexo.com

Hvordan Trygg få vekt

Mens mange mennesker sliter med vekttap, noen mennesker har en hard tid å få vekt. Lær hvordan du kan pakke på pounds sakte og sikkert i disse enkle å følge trinnene.

Hvordan Trygg få vekt

Hvordan Trygg få vekt

•  Bestem målvekten. Mens det er en god idé å konsultere med din lege eller ernæringsfysiolog, kan du også bruke BMI kalkulatorer for å bestemme din sunn, idealvekt.

Utvikle en bestemt plan. Du må forbruke 3500 ekstra kalorier for å få en halvkilo. Basert på dine mål vekt og antall pounds du har til å få, kan det ta deg alt fra noen uker til flere måneder å nå dine mål. Tenkt på å få én til to pounds per uke, eller legge til en ekstra 3500-7000 ekstra kalorier per dag.

Konsumere sunn mat. Bare fordi du ønsker eller trenger å få vekt betyr ikke at du trenger å gjøre det ved å spise osteburgere og donuts. Rådfør deg med lege eller ernæringsfysiolog for å utvikle en trygg, helse plan for deg eller bruke et nettbasert program for å hjelpe deg å finne de beste valg av mat. Ditt kosthold bør inneholde en blanding av karbohydrater, sunt fett og protein. Unngå tomme kalorier og mat med lite næringsverdi.

opp fettet. Disse dager, nesten alle slags mat kommer i en ikke-fett variasjon. Bytte din skummet melk for 1 eller 2 prosent, gå for en 85 prosent magert kjøtt i stedet for 99 prosent lean og nå for sunt fett som olivenolje, mandler og magert kjøtt til opp kalorier og få vekt trygt.

komme i bevegelse. Selv om det kan synes counterintuitive, både aerob trening-som gåing, sykling og svømming-og vekttrening hjelpe deg å bygge muskler, som faktisk veier mer enn fett. Regelmessig mosjon er også bra for hjerte-og skjelettsystemet, bygge sterke hjerter og bein som vil holde deg sunn og sterk, uavhengig av vekten din.

Reach for the protein. Protein hjelper deg å bygge og beholde muskler. Magert kjøtt som svin, bakken kalkun og laks samt stifter som egg, nøtter og melk kan hjelpe deg opp din protein kvotient og beholde sunn muskel, som igjen, veier mer enn fett, og kan hjelpe deg å sette på pounds trygt.

•  Vær tålmodig. Økende vekt trygt og sunt krever tid, planlegging og innsats. Det kan ta en stund før du ser fremgang.

Hint

  • Ikke start en ny øvelse eller spise program uten å konsultere legen din.
  • Vurdere å konsultere en ernæringsfysiolog for å hjelpe deg med å planlegge et sunt måltid plan for vektøkning.