Digidexo.com

Verste Foods for Kids

Verste Foods for Kids


Alle foreldre ønsker barna sine å være lykkelig og sunt, men deres helse kan bli sterkt redusert når barna fylle opp på junk food. Junk food inneholder noen av de åpenbare gjerningsmennene slik som kjeks og godteri, men kan også inkludere ting som Charade som ernæringsmessige valg når de er egentlig ikke. De verste mat for barn er de som er høy i kalorier og meningsløse tilsetningsstoffer, men lavt på ernæring. Noen av de største lovbrytere kan være på menyen hver dag.

Fried Foods

Plopping en fast-food middag foran et barn, komplett med pommes frites og panerte, sprøstekt kylling, er en sikker måte å gi ham en plate full av fett. Han vil også få tonnevis av kalorier og salt, økte med eventuelle dyppe sauser, som også inneholder tonn sukker. Potetgull er også vanligvis stekt og pakket med natrium, en sikker måte å begynne å øke blodtrykket og fyller opp arterier i tidlig alder.

Soda

Soda er den sikreste måten å bidra til å gjøre barna fett. Med tonnevis av kalorier, ofte 300 eller mer for en 12-oz.can, og en lik massevis av sukker med ca 10 teskjeer i det samme kan, brus sikkert sette barna opp for fedme. Sukker kan gjøre barn hyperaktive og hjelpe forfalle tennene. Soda er også ofte valgt som en måltidsløsninger drink i stedet for et sunt alternativ som melk eller noe som kan hjelpe fordøyelsen, som en enkel glass vann.

Fake Frukt

Bare fordi noe har frukt i sitt navn betyr ikke at det er sunt. Noen av de verste synderne er de rullet opp frukt snacks, som er læraktig, dårlig for tennene og svært høy i sukker. Brødrister frukt kaker er en annen fryktelig valg, da de inneholder store mengder fett og mindre frukt enn en spiseskje syltetøy på brød. Frukt-flavored drikke er nesten like ille som brus for sin høye sukker og lavt næringsinnhold. De fleste inneholder mindre enn 10 prosent faktiske fruktjuice, hvis noen i det hele tatt.

Hot Dogs

Så enkelt og ufarlig som en hot dog kan virke, er den lille pølse pakket med fett. Det er også full av tilsetningsstoffer, natrium og svært lite protein for størrelse og kaloriinnhold. Hvis pølser må være en del av barns menyen, velge kalkun hunder eller andre lavere fett varianter. Det er også anbefalt at kalkun hunder bli oppskåret i biter store biter så små barn ikke choke.

Doughnuts

Beklager, kids, men de ser deilig ting har liten eller ingen næringsverdi i det hele tatt. Smultringene er ofte stekt i sizzling olje og inneholder masse sukker. Plop litt sjokolade eller sprinkles på toppen eller fyll deigen med en tung, sukkerholdig krem ​​og den ernæringsmessige verdien går ned enda lavere mens kalorier sveve gjennom taket. En mye bedre frokost eller snack valg ville være noen form for granola med en stor, feit eple; dette er fortsatt søt og saftig, men det faktisk kommer med næringsstoffer.