Digidexo.com

Weightwatchers Kjerne Foods List

Weightwatchers Kjerne Foods List


The Weight Watchers Kjerne Plan er en annen type mat plan fra sin velkjente poeng-telling plan. På Core Plan, er medlemmer gitt en liste over mat å spise. WW medlemmer har lov til å spise så mye de vil av disse matvarene og får beskjed om å spise før de er fornøyd. I tillegg er medlemmer som 35 poeng verdt av ikke-kjerne matvarer per uke. Matvarene på listen Kjerne har en lavere energitetthet, noe som betyr at de er lavere i kalorier og høyere i vann eller fiber enn andre matvarer som du kan spise. Spise lavere energitetthet matvarer resultater i å være full på færre kalorier.

Korn

Hele korn er oppmuntret, inkludert hele hvete pasta, havregryn, brun ris, quinoa og cornmeal. Moderate mengder er tillatt av hele korn brød og andre bakevarer. Bakte poteter, bakte søtpoteter og couscous retter er også inkludert i denne planen.

Frukt og grønnsaker

Ubegrensede mengder nesten alle grønnsaker og frukt er lov og selv oppmuntret på Core Plan. Frukt og grønnsaker kan være fersk, frosset eller hermetisert. Hermetiske grønnsaker bør være lavere natrium versjoner, og hermetisert frukt må være i sin egen juice, ikke i sirup. Det eneste unntaket fra denne regelen ville være grønnsaker tilberedt med andre non-core ingredienser som vanlige refried bønner eller svinekjøtt og bønner.

Protein

Alle magert kjøtt er tillatt på denne planen i et beløp som du velger. Du må trimme fett og fjerne huden før du spiser noen av kjøtt på listen. Andre enn kjøtt proteiner, slik som fisk, skalldyr, tørkede bønner og tofu er tillatt i ubegrensede mengder, så lenge de er kokt i en lavere fett måte. Bake, broil, koke, grille eller steke proteiner; ikke steke dem. King er tillatt i en liten mengde olje.

Dairy

Alle meieri kan inkluderes, så lenge det er fettfritt versjonen. Fettfri yoghurt (ingen frukt), pudding, smoothies og ost er gratis å bruke i eventuelle beløp. Weight Watchers medlemmer oppfordres til å spise minst to fulle porsjoner med meieriprodukter hver dag.

Extras

Andre tillatte elementer som ikke er i den generelle dagligvare områdene er de som fettfri dressinger, matlaging spray, egg substitutter, sukker-fri gelatin, sukkerfri tyggegummi og klare supper. Alle disse elementene er tillatt i noen beløp. I tillegg er to porsjoner av en frisk olje er ønskelig, slik som olivenolje, linfrøolje eller avocado.