Digidexo.com

Hvordan Prenatal Vitaminer hjelpe noen bli gravid?

Evnen til å bli gravid er noe som de fleste kvinner sannsynligvis ikke tenker på før de er klar til å ha en baby. Men når du bestemmer deg for at du vil ha en baby, kan ønsket om å bli veldig sterk i en svært kort tid. Hvis du har planer om å starte en familie, vil de fleste leger anbefaler at du begynner å ta prenatal vitaminer. Med så mange forskjellige alternativer av vitaminer tilgjengelig, alt fra resept til over-the-counter generics, kan du ønsker å vite nøyaktig hva disse vitaminer gjøre for å hjelpe deg å bli gravid. Dette bør bidra til å gjøre deg mer informert og begrense utvalget.

Samlet Helse

Tar vitaminer er en viktig del av en persons generelle helse. Når du spiser en godt balansert kosthold, ta vitaminer og trener regelmessig, bør kroppen din kjøre optimalt. Den sunnere en kvinne er før å bli gravid, jo bedre sjanser hun vil ha for kroppen hennes å støtte at graviditet. I tillegg er prenatal vitaminer lastet med spesifikke vitaminer og mineraler for å ikke bare gi kvinnen alt hun trenger, men å gi fosteret essensielle næringsstoffer i tillegg.

Spesifikke Vitamin Effects

Alle vitaminer er viktig for kroppen; når en kvinne ønsker å bli gravid, kan noen også hjelpe. Vitamin C er en av vitaminer i en prenatal vitamin. Dette er viktig for en kvinne immunsystem og kan bidra til hindre eventuelle infeksjoner som kan hindrer fruktbarheten. I tillegg er vitamin E en anti-oksidant som bidrar til å holde cellene sterk; dette kan bidra til å holde eggene sterke som kvinner alder. I sin artikkel "Vitamin B6," lagt ut på Babycorner.com, påpeker Lori Ramsey ut at vitamin B har blitt kjent for å ha noen positive effekter på lutealfasen av en kvinners syklus. Folsyre, mens ikke betraktet som en unnfangelse hjelpemiddel, er svært viktig i de tidlige stadier av en baby utvikling og derfor bra for en kvinne å ta når du prøver å bli gravid.

Urter

Noen prenatal vitaminer inneholder urte kosttilskudd som er sagt å hjelpe til med unnfangelsen. Babyhopes.com sider kysk berry som en urte supplement som kan bidra til å balansere hormonnivået som trengs for eggløsning. Rødkløver er også sitert for sin evne til å hjelpe med østrogenproduksjonen. Ginko er også nevnt for å bistå med sirkulasjon, noe som kan hjelpe med fruktbarheten.

Fruktbarhet Enhancers

Noen prenatal vitaminer er utformet for å bidra til å forbedre en kvinnes sjansene for å bli gravid. Elementer som fruktbare hjelpemiddel, som kan kjøpes gjennom babyhopes.com, er annonsert som kosttilskudd for å fremme graviditet.

Kunnskap

Ta prenatal vitaminer indikerer at en kvinne er kunnskapsrik om emnet for unnfangelsen. Jo mer kunnskap en kvinne har om kroppen hennes, hennes syklus og hennes helsebehov, jo bedre sjanse for at hun vil ha for unnfangelse.