Digidexo.com

Hvordan beregne Weight Watchers Aktivitet Poeng

Hvordan beregne Weight Watchers Aktivitet Poeng


Når du er på Weight Watchers 'vekttap programmet, er matinntaket begrenset til en angitt poeng tildeling. Hvis du ønsker å spise mer enn det angitte punktet tildeling tillater det, kan du tjene ekstra poeng ved å trene. Men å vite hvor mange poeng du tjener basert på din aktivitet er ikke en gjettelek, Weight Watchers tilbyr en formel for å beregne ditt aktivitetspoeng.

Hvordan beregne Weight Watchers Aktivitet Poeng

Kalibrer skala før du veier deg. Gjør dette ved å plassere en kjent vekt som en 5-lb. pose med mel, direkte på skalaen. Etter at du sørge for at skalaen er riktig, går på vekten og veie deg. Skriv ned din eksakte vekt. Hvis du ikke har en skala hjemme kan du også få din nåværende vekt på din vanlige Weight Watchers møte.

Øvelse i minst 10 minutter. Under treningsøkten ta oppmerksom på intensiteten på aktiviteten. For å gjøre dette følg Weight Watchers intensitetsnivå spesifikasjoner: Lav intensitet betyr at du ikke svett i det hele tatt under aktiviteten; Moderat intensitet betyr at du begynner å svette etter 10 minutter; Høy intensitet betyr at du begynner å svette tre til fem minutter etter start din aktivitet.

Bruke Weight Watchers 'Points Booster verktøyet beregne ditt aktivitetspoeng ved å justere intensiteten på nivå med antall minutter du utøvd. Uten å dra glidebryteren, for å markere din intensitetsnivå, finn din kroppsvekt. Nå ser i vinduet ved siden av kroppen din vekt og poeng Booster vil vise aktiviteten poeng verdi.

Hint

  • Aktivitet poeng opptjent må forbrukes dagen du tjener dem, kan de ikke bli lagret for en annen dag.
  • Du kan velge ikke å konsumere de opptjente poeng, i stedet bruke dem til å øke antall kalorier du forbrenner den dagen.