Digidexo.com

Er det matvarer som naturligvis øke progesteron?

Er det matvarer som naturligvis øke progesteron?


Svært få matvarer inneholder hormon forbindelser som er bioidentical til menneskelig progesteron. Imidlertid har mange kvinner lykkes overvinne fertilitetsproblemer, høy-risiko svangerskap, og hormonelle ubalanser som polycystisk ovariesyndrom bruker mat som naturligvis øke progesteron nivå.

Plant progesterones

Wild yam er kjent for å inneholde hormonliknende stoffer som er svært lik progesteron, og det kan stimulere kroppens egen produksjon av hormonet. Husk at søtpotet, en annen grønnsak, ikke inneholder disse stoffene. I USA, er myke søtpoteter vanligvis merket som yams; Regjeringen krever etiketten også si søtpotet, så les nøye.

Sanne Progesteron

Eggeplommer og meieriprodukter inneholder begge respektable mengder sant progesteron, men det er ikke kjent hvor direkte de samhandler med den menneskelige kroppens egne progesteron butikker.

Matvarer med vitamin B-6

Valnøtter, hele korn, forsterkede frokostblandinger, og soyamelk alle inneholder store mengder vitamin B-6, som kan være avgjørende for å opprettholde ideelle østrogen-progesteron balanse.

Mat som inneholder sink

Sink er antatt å være avgjørende for å produsere tilstrekkelig nivå av progesteron, så høy sink matvarer som rødt kjøtt, skalldyr, kylling og kalkun kan alle øke progesteron nivå.

Kulinariske urter

Gurkemeie, som finnes i karri, kan øke kroppens progesteron nivå, som kan timian og oregano. Inkludert en av disse i hvert måltid kan bidra til å opprettholde god hormonbalanse.