Digidexo.com

Hvordan behandle Lazy Eye

Hvordan behandle Lazy Eye


Om 2 til 3 prosent av befolkningen lider av Amblyopi eller lat øye. Det er en form for visuell svekkelse som hjernen favoriserer en øye over den andre. Hvis diagnosen tidlig, deretter alternativer eksisterer for å behandle det med hell og forebygge fremtidige problemer.

Hvordan behandle Lazy Eye

•  Behandle den underliggende årsaken. Glass er ofte foreskrevet som et første valg for å forbedre fokuseringen av begge øynene.

Øvelse øynene som foreslått av legen. Denne aktiviteten kan hjelpe pasienten lære å bruke dem begge med hell.

Tenk kirurgi for å rette musklene. Dette alternativet er vanligvis utføres når ikke-kirurgiske alternativer slutte å fungere.

Dekker lat en med en lapp for en tidsperiode. Denne taktikken kan være for uker eller opptil et år og tvinger nedsatt en til å arbeide og styrke visjon. Nye studier tyder på at kortere perioder bruker plasteret kan være like effektive.

Bruk dråper eller salver som forårsaker den gode siden å gå uskarpt. Dette alternativet vil tvinge den andre til å jobbe hardere og forhåpentligvis gjøre det sterkere.

Unn med nylig identifiserte alternativer. Atropin dråper plassert i øyet synes å være like effektivt som et plaster.

Forskning visjon terapi. Formålet er ikke å styrke øyet muskelen fordi det antas å være sterkt allerede. Det er en kombinasjon av ulike behandlinger gjort i legens kontor som er modifisert for hver pasient.

Hint

  • Noen behandlinger for lat øye fungerer bedre enn andre for barn. Arbeid med legen din for å finne den beste måten å behandle tilstanden.