Digidexo.com

Ernæringsmessige informasjon om Eggehvite

Eggehviter har blitt populært med årene som folk har blitt mer helsebevisste. Eggehviter er fullpakket med mye næring, men er minus kolesterol og fett at så mange mennesker er å unngå. Eggehviter kan serveres på en rekke måter, som eggerøre, kokt eller stekt. Men du liker eggehviter, vil helse verdien være der.

Protein

Egg er populært på grunn av mengden protein de har. Og det meste av proteinet har de finnes i eggehvite, ikke åket. I ett stort egg, de hvite har 4 g protein. I en kopp eggehviter, er omtrent 26 g protein. Protein er viktig for bygging og vedlikehold av muskler og vev.

Mineraler

Eggehviter er høy i fosfor, natrium og kalium. Disse mineralene er nødvendig av kroppen til å ha friske bein, tenner, negler og hår. Kalium er spesielt bra for nervesystemet, som hjelper med stress og angst. Kalium feeds også direkte inn i musklene, hjelpe dem med styrke.

Vitaminer

Eggehviter har vitamin B6 og B12, riboflavin og folat. Riboflavin (også kjent som vitamin B2) hjelpemidler kroppen i å ha riktig cellevekst, funksjon og gir kroppen energi. Riboflavin er for å oppnå sine fordeler nødvendig i svært små doser. Folat (også kjent som vitamin B9) er viktig for hjertesykdommer, cellefunksjon og reparasjon av vev, samt riktig funksjon av det metabolske system. B6 og B12 gjøre alle de ovennevnte pluss hjelpe fordøyelsessystemet skal fungere skikkelig.

Fett og kalorier

Eggehviter har svært lite kalorier og fett. I en stor eggehvite, det er bare 16 kalorier og ikke fett. Alt av fett og kalorier i egget hovedsakelig kommer fra eggeplomme, som har 54 kalorier og 5 g fett.

Hva eggehviten trenger ikke

Selv eggehvitene er friske, har de fortsatt ikke har noen av de viktigste næringsstoffene som vi trenger på en daglig basis, for eksempel fiber (0 g), jern (0 g) og kalsium (0 g).