Digidexo.com

Hvordan Rengjør Throat

Hvordan Rengjør Throat


En overbelastet hals kan negativt påvirke din evne til å fungere i løpet av dagen, og gjøre det vanskelig å sove om natten. Slim bygger ofte opp i halsen av noen med en forkjølelse, allergi eller annen sykdom som påvirker bihulene. Irritasjonen kan forårsake enorm smerte og ergrelse. Heldigvis finnes det noen enkle metoder for å lindre ubehag og bidrar til å rense halsen.

Bruksanvisning

•  Puss nesen ofte. Det overskytende buildup i halsen er vanligvis forårsaket av slim fra nesen. Rutinemessig rydde ut nasal passasje vil ha en gunstig effekt på din hals.

Legg en ikke-belagt aspirin i et glass med vann. La aspirin å fullt oppløse. Gurgle vann i munnen og halsen for omtrent et minutt. Spytte forsiktig vannet ut, og pass på ikke å svelge. Du skal føle deg rask lindring i halsen.

Unngå melkeprodukter. Forbruker meieriprodukter øker produksjonen av slim i kroppen din. Dette kan i stor grad forverre lunger i halsen.

Unngå røyking. Puste i røyk kan ytterligere irritere halsen og skape ekstra slim lunger. Røykeslutt vil betydelig redusere sannsynligheten for hyppige hals lunger i fremtiden.

Lag en batch av peppermynte te. Peppermynte te har evnen til å fungere som et decongestant. Det vil bidra til å lette bihulene og fjerne slim fra halsen din.