Digidexo.com

Hva er symptomene når fem uker gravid?

På fem uker i svangerskapet kroppen begynner å forandre seg og du vil merke noen symptomer. På dette tidlige stadiet av svangerskapet, er babyen din utvikler og kroppen din tilpasser seg svangerskapet.

Tapte tid

En av de første og mest åpenbare tegn på graviditet er en savnet perioden. På fem uker gravid, ville du være om en uke for sent for perioden, som i begynnelsen av et svangerskap regnes fra siste menstruasjon.

Sykdom

Morgenkvalme er en av de vanligste tegnene på graviditet. Mer enn halvparten av gravide kvinner opplever morgenkvalme. Det begynner vanligvis rundt den sjette uken, men noen kvinner opplever det tidligere.

Fatigue

På fem uker gravid, er kroppen din justere og forbereder seg på å bære et barn. Dette kan føre til ekstrem trøtthet. Du mange merker det er vanskeligere å komme ut av sengen, og du er trøtt hele dagen. Prøv å ta en kort lur på ettermiddagen og få en god natts søvn for å lindre dette symptomet.

Hyppig bad bruk

På fem uker gravid, vil du sannsynligvis føle behov for å urinere oftere. Dette er på grunn av økningen av blod i kroppen din, noe som resulterer i mer væske passerer gjennom nyrene og inn i blæren.

Forstoppelse

Endringene i hormoner kan ha en innvirkning på fordøyelsessystemet. Som et resultat, kan noen kvinner i den tidlige fasen av svangerskapet føler forstoppet. For å lette dette symptomet, er det best å trene og drikke mye væske.

Hodepine

Noen kvinner får svangerskapsrelaterte hodepine så tidlig som den femte week.Tylenol er en trygg medisin når du er gravid, men sørg for å bruke som anvist.