Digidexo.com

Vil Black Walnut Hull Kill Parasitter over hele kroppen?

Vil Black Walnut Hull Kill Parasitter over hele kroppen?


Olje eller skjær av svart valnøtt skrog blir ofte anbefalt som en naturlig og svært effektivt middel for alle typer parasittinfeksjoner, sopp og Antihelmint (ormer), for mennesker og dyr likt. Imidlertid er svart valnøtt treet også kjent for å være svært giftig, og forsiktighet bør utvises ved bruk av noen form for svart valnøtt ekstrakt.

Svart Valnøtt Fakta

Den svarte valnøtt-treet (Juglans nigra) er en løvfellende tre hører hjemme i Nord-Amerika. Det er relatert til hickory og engelsk valnøtt. Alle medlemmer av Valnøttfamilien familien inneholder den kjemiske forbindelsen Juglone, en kjent toksin. Den svarte valnøtt inneholder spesielt høye nivåer av Juglone, konsentrert i blader, røtter, skall og bark av treet. Den faktiske nøtter inneholder ikke gift, og så er avskallede kommersielt for matlaging. Imens Juglone rike skrog hentes opp og brukes i alternativ medisin, som svart valnøtt har kjente anti-parasittiske egenskaper.

Folk Medicine

Tradisjonell folkemedisin har lenge vært klar over de anti-parasittiske egenskaper av svart valnøtt. Daniel MOERMAN bok "Native American Etnobotanikk" lister opp mange bruk av svart valnøtt mot ormer samt andre klager. Svart valnøtt viser anti-parasittiske effekter enten tatt internt eller eksternt. Skroget ekstrakt kan kjøpes i stand som en flytende ekstrakt, løs pulver eller i kapsler. En flytende avkok, laget ved å koke skrogene, kan påføres direkte på huden, og har tradisjonelt blitt brukt for å bekjempe fungal-infeksjoner i huden slik som ringorm.

Dr. Hulda Clark

Dr. Hulda Clark var en kontroversiell naturlege som skrev mye om menneskelige parasitter, tro dem til å være svært utbredt og selv årsaken til de fleste menneskers sykdom, inkludert kreft. I sin 1995 boken "The Cure for alle sykdommer," anbefalte hun svart valnøtt for eliminering av voksen og larve ormer i mennesker, og forfektet kombinere det som en del av et strategisk program sammen med malurt og nellik. Dr. Clark attestert at svart valnøtt og malurt sammen ville drepe parasitter hvor som helst i kroppen, mens nellik ville drepe eggene.

Bevis

I de senere årene vitenskapelige bevis har bekreftet de anti-parasittiske egenskaper av svart valnøtt. Juglone og annet stoff som heter plumbagin er begge funnet i svart valnøtt skrog, og ifølge en amerikansk studie, er både vitenskapelig bevist å være svært effektiv mot parasittiske ormer, larver og egg. De to forbindelser er også effektive mot parasittiske soppinfeksjoner slik som Candida albicans, noe som fører til gjær infeksjoner, så vel som ringorm og andre vanlige klager.

Advarsel

Kliniske studier med mennesker og de anti-parasittiske effekter av svart valnøtt har ennå ikke blitt gjennomført. Av denne grunn tradisjonell urtemedisin råder ekstrem forsiktighet i bruken av svart valnøtt hos mennesker og dyr, og bør bare brukes i korte perioder, hvis i det hele tatt. Drug Information Online sier at svart valnøtt ekstrakt har alvorlige kontraindikasjoner for gravide og ammende kvinner, og er best unngås. Svart valnøtt er også giftige for mange dyr, inkludert hester og hunder.