Digidexo.com

Hvordan Skyll munnen etter Nebulizer Bruk

Noen forstøver medisiner, som steroider, kan føre til en gjær infeksjon i munnen, tørr eller heshet; andre medisiner kan legge igjen en dårlig smak i munnen. Eksempler på steroid medisiner inkluderer Asmanex, Alvesco, Flovent, Pulmicort, Qvar, Aerobid og Asmacort. Skylle munnen og pusse tennene etter forstøveren bruk kan redusere forekomsten av disse ubehagelige bivirkninger.

Bruksanvisning

Ta et glass vann uten å svelge.

Gurgle vann og swish den rundt munnen i 10 til 20 sekunder.

spytte vannet i en vask eller et glass. Ikke svelge noe av vannet.

Puss tennene med en tannbørste og tannkrem hvis en dårlig smak forblir i munnen.

Tips og advarsler

  • Ifølge National Institutes of Medicine, tegn og symptomer på en muntlig gjær infeksjon, også referert til som trost, inkluderer hvite, myke lesjoner i munnen og på tungen. Disse lesjonene kan formere seg og vokse i størrelse. Ta kontakt med din lege dersom du utvikler disse symptomene mens du bruker en inhalert steroid medisinering.
  • De som har en økt risiko for å utvikle trost inkludere mennesker med høyt blodsukkernivå forårsaket av diabetes, de som tar langvarige eller høydose antibiotika, folk med dårlig tilpassede tannproteser, mennesker som har en HIV-infeksjon eller AIDS, folk med dårlig helse, og folk tar immunundertrykkende medisiner og de som får kjemoterapi.