Digidexo.com

Hvordan finne Low Cost Health Care

Hvordan finne Low Cost Health Care


Helsehjelp kan vise seg å være en ødeleggende regning, men det finnes måter å få det til lave priser, selv om du ikke har råd til helseforsikring. De føderale og statlige nivåer av regjeringen er trolig den mest pålitelige stedene å nærme seg, men veldedige organisasjoner og andre ideelle organisasjoner er også nyttig for folk i nød. Tilsvarende helsepersonell enten noen ganger tilbyr veldedige programmer eller er mottagelig for alternative betalingsplaner. Jo mer tid du ser inn i dine valg, jo bedre sjansene dine for å finne en som vil du få rimelige helsetjenester som du trenger.

Offentlige programmer

Gå til Benefits.gov å søke etter føderale og statlige offentlige programmer som kan hjelpe deg å få enten lavkost helsevesenet eller helseforsikring. Selv om Medicaid er det mest kjente eksempelet, finnes det andre programmer både på føderalt og delstatsnivå tilgjengelig for å hjelpe kvalifiserte enkeltpersoner. For eksempel, en rekke stater som Maine og Michigan tilbyr programmer for å hjelpe barn fra lavinntektsfamilier får lavkost helsevesenet eller forsikring. Sørg for å konsultere avdelingen som har ansvaret for å administrere medisinske fordeler i staten for mer informasjon om lokale programmer.

Klinikker og sykehus

Snakk med representanter for klinikker og sykehus i ditt lokale område for å finne ut sine priser for de samme eller lignende tjeneste. Spør dem om deres regler for betaling for å se om de tar betaling planer og om de tar betalt renter på utestående medisinske regninger. Selv om dette kan koste mer over tid på grunn av mulige renter, inn i en betalingsplan som gjør helsevesenet mye rimeligere. Klinikker og sykehus også ofte tilby veldedige programmer for å hjelpe folk får lavkost helsetjenester. Selv om du ikke er kvalifisert for noen på de som du nærmer deg, kanskje deres ansatte være i stand til å fortelle deg om lokale veldedige organisasjoner som hjelper mennesker i din situasjon.

Medical Colleges

Mange medisinske høyskoler tilbyr lavkost helsevesenet, så lenge du ikke bryr deg om den komparative uerfarenhet av sine utøvere. Vær advart at du bare kan få visse medisinske behandlinger på medisinske høyskoler. For eksempel er tannpleie allment tilgjengelig gjennom tann høyskoler, men du vil finne det mye vanskeligere å få forebyggende behandling gjennom en medisinsk høyskole. Ligner på klinikker og sykehus, medisinske høyskoler også ofte tilby veldedige programmer for å hjelpe mennesker i nød.

Gratis klinikker og helsesentre

Både gratis klinikker og føderalt kvalifiserte helsesentre er ideelle organisasjoner som bidrar til å gi rimelige helsetjenester til de trengende. Gratis klinikker er begrenset til å behandle folk med begrenset tilgang til helsetjenester, samtidig som føderalt kvalifiserte helsesentre pleier å tjene populasjoner med dårlig tilgang til helsetjenester, for eksempel distriktene. Begge typer organisasjoner bruker skyve-fee skalaer, noe som betyr at du betaler det du har råd for sine tjenester. Vær advart at gratis klinikker og helsesentre tendens til å være i høy etterspørsel, noe som betyr at du kanskje må vente før de får behandling. Du kan finne gratis klinikker ved å besøke National Association of Free & Veldedige klinikker nettside og helsesentre ved å gå til Health Resource and Services Administration hjemmeside.