Digidexo.com

Hva skjer hvis du spiser treff?

Hva skjer hvis du spiser treff?


Kampene er ikke spiselige og kan forårsake skade på kroppen din. Noen mennesker som har en lidelse som kalles pica begjærer spise non-food elementer som brente fyrstikker og skitt. Små barn har vanligvis pica som en del av utforskning av sine omgivelser, mens noen gravide kan også møte pica cravings. Hvis du er nysgjerrig på å spise kampene, er det bedre å la dem for deres formål å starte flammer.

Smak

Det første som skjer hvis du spiser kampene vil du merke en forferdelig smak. Moderne kampene er laget av rød fosfor, kalium klorat og svovel, ifølge Popular Science magazine. Den røde fosfor antenner kampen, mens kaliumklorat og svovel er drivstoff for det. Når kampen er rammet, gjør den kjemiske reaksjonen hvitt fosfor som setter av kampen. Hvis du spiser kampene vil du ha en svovel fosfor smak i munnen, som ville være som metallic, råtne egg.

Breath

Hvis du spiser kampene, vil pusten ha en hvitløk-lignende lukt. Ifølge "The Journal of Nutrition," hvitløk inneholder svovel, som er en av de viktigste ingrediensene for kampene. Selv om tidsskriftet har funnet fordelene av hvitløk, er det ingen helsemessige fordeler for å spise kamper. Så hvis du tilfeldigvis spise kampene pusten vil lukte lik hvitløk. Dette er ett tegn på et kjæledyr eller barn som har spist kamper.

Magesmerter

Spise kampene kan forårsake magesmerter. Du kan også oppleve magesmerter, oppkast og diaré. Dette er fra fosfor og svovel, som også er ingredienser i rottegift. Ifølge Storbritannias National Health Service, bør en voksen har ikke mer enn 550 mg av fosfor en dag. Dette er grunnen til at kamper kan være giftige, særlig til barn.

Koma

Du kan gå inn i kramper og koma. Storbritannias National Health Service bemerker også at for mye fosfor over tid reduserer kroppens kalsium, noe som kan føre til tap av beinmasse. Ifølge Townsend Letter for leger og pasienter, ble fosfor forgiftning funnet i kamp fabrikkarbeidere. Fosfor binder seg til slimhinnene i kroppen og overeksponering av kampene kan forårsake alvorlig lever, hjerte, nyre og sentralnervesystemet.