Digidexo.com

Anodyne Behandling for perifer nevropati

Anodyne Behandling for perifer nevropati


Perifer nevropati er skade på det perifere nervesystemet som følge av skade, infeksjon, vitaminmangel, stoffskifteproblemer (diabetes) eller eksponering for narkotika eller alkohol.

Symptomer

Tegn på sykdommen blir manifest i en rekke motoriske og sensoriske problemer, for eksempel, prikking, kløe, smerte og overfølsomhet for berøring. Perifer neuropati kan også produsere svakhet, kramper og endringer til automatiske funksjoner som hjerterytme, fordøyelse og blærekontroll.

Anodyne Therapy

Anodyne Therapy er en ikke-invasiv behandling som reduserer smerte og øker blodsirkulasjonen. Enheten som leverer terapi, som fikk Food and Drug Administration (FDA) godkjenning i 1994, bruker monokromatisk infrarød energi (MIRE) for å øke nivåene av nitrogenoksid.

Effektivitet

Anodyne Therapy er den første FDA-godkjente, stoff-fri, helt smertefri behandlingsalternativ for perifer neuropati. Klinisk effektivitet har vært vist i områder som smertelindring, økt koordinering og tilbake til normal sensorisk persepsjon.

Risikoer og bivirkninger

Ingen vesentlige bivirkninger og ingen langsiktige komplikasjoner har blitt assosiert med denne behandlingen. Selv om verdien av Anodyne Therapy har vært støttet av medisinsk forskning, som med alle nye produkter eller teknologi kan det være for tidlig å fastslå hva risikoen er.

Sikkerhet

Pasienter bør alltid konsultere lege før de bestemmer seg for en bestemt behandlingsplan, som riktig diagnose er nøkkelen til enhver therapyâ € ™ s suksess.