Digidexo.com

Homeopatiske måter å rydde opp akne

Ifølge American Academy of Dermatology, acne er for tiden den mest behandlet hud abnormitet. Akne er mer et irritasjonsmoment enn en katastrofe, men å ha akne fører ofte følelsesmessig stress, som til slutt påvirker sunne nivåer av selvtillit.

Svært vanlig på områder i ansiktet, skuldre og øvre rygg, er akne en inflammatorisk hudsykdom som kjennetegnes av kviser, hudormer og whiteheads. Siden infeksjon ikke er den primære årsaken til akne, kan langsiktige behandlinger med antibiotika ikke være den beste løsningen.

Forstå Acne

Akne er ikke forårsaket av urenslighet. Det er et resultat av overaktiv olje glands forårsaker klissete porene. Bakterier bli fanget inne i huden og forårsake en kvise å danne. Aktiv olje glands kan bringes videre av hormonelle endringer. Disse hormonelle endringer skjer i ungdomsårene og i løpet av en kvinnes månedlige syklus.

Andre medvirkende faktorer inkluderer stress, allergier, ernæringsmessige mangler og en eksponering for industrielle forurensninger. I tillegg kan en kropp pH som er for surt eller for alkalisk forårsake kviser å forverres. Arv spiller også en rolle.

Alternativ tilnærming til tradisjonell Akne behandlinger

Forebygging av akne er det beste løpet av handlingen. Huden gjenspeiler hva som skjer inne i kroppen din. Å ha sunn hud starter fra innsiden og ut.

Tar en daglig antioksidant vitamin er et flott sted å starte. Akne kan begynne å forbedre som kroppens immunsystem blir næret med vitaminer og mineraler. Nærmere bestemt tar 99 milligram av sink per dag anbefales, som en sinkmangel har vært forbundet med akne forhold.

Tar fiskeoljekapsler vil bidra til å gi gunstig gamma-linolenic acid, som hjelper huden å holde seg myk og glatt. Omega-3 fettsyrer vil bidra til å helbrede og reparere hud vev, og oppløse innskudd som blokkerer porene i huden.

Tar en acidophilus supplement anbefales også, som det leverer essensielle "gode bakterier", som bidrar til å redusere utbrudd. Tar to kapsler av hvitløk tre ganger daglig med måltider vil bidra til å ødelegge bakterier og styrke immunforsvaret.

Kolloidalt sølv er også nyttig som det fungerer som en naturlig antibiotika. Det kan tas oralt samt brukes eksternt til det berørte området med bomull.

Calendula er en urt med beroligende egenskaper som kan bidra til å roe betent hud. Hudpleieprodukter som inneholder calendula og vaske huden med avkjølt te laget av calendula blomster kan bidra til å redusere betennelse.

Kostanbefalinger

Selv om valg av mat er ikke veldig avgjørende for akne, bør spesielle matvarer som inneholder mye fett og inneholder for mye jod begrenses eller unngås.

Spise mat som er høy i fiber vil bidra til å rense kolon og rense kroppen for giftstoffer.
Disse inkluderer mat rik på sink som hele korn, solsikkefrø og rå nøtter.
Øk inntaket av rå mat; spesielt rødbeter, mandler og cashewnøtter.